×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κόμπρα: Έφαγε μπουνιές ο… γύπας


    Γράφει η Κόμπρα

Κόμπρα: Έφαγε μπουνιές ο… γύπας


Από την Κόμπρα δεν θα έχετε κανένα παράπονο. Σας τις λέει τις ειδήσεις και μετά έρχεται η επιβεβαίωση. Έτσι συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες.

Σας έγραψα για την συνάντηση του Πιτίνο με Πρίντεζη και Παπανικολάου. Μετά από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε. Και το προχώρησα ακόμα περισσότερο λέγοντάς σας ότι ζήτησε από τους δυο τους να ψήσουν τον Σπανούλη να παίξει στην Εθνική.

Και πολλά άλλα σας έχω γράψει αλλά δεν θα τα πούμε τώρα. Α ναι… Στο προηγούμενο ραντεβού μας δείτε την τελευταία πρόταση. Για αλλαγή διοικητικής σκυτάλης στον Ιωνικό σας έγραψα. Να ξέρετε που το διαβάσατε όταν το δείτε αλλού ως αποκλειστικό.

Τώρα θα σας πάω σε άλλο επίπεδο γιατί σας χρωστάω πιο… ανάλαφρα θέματα. Για να χαλαρώσετε λίγο. Και να χαλαρώσει και μια ψυχή που με διαβάζει συνέχεια και βάζει τους υποτακτικούς να διαδίδουν διάφορα.

Λοιπόν σας έχω gossip. Καλό… Υπάρχει ένας παίκτης (δεν θα σας πω Έλληνας ή ξένος, να το μαντέψετε μόνοι σας) που την είδε… γύπας. Για την ακρίβεια χρόνια ολόκληρα την έχει δεί… γύπας αλλά δεν έχει σημασία. Αν έτσι την βρίσκει, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Η Κόμπρα είδε και άκουσε…

Μόνο που το… γύπινγκ το έκανε τώρα σε λάθος θηλυκό. Διότι το κορίτσι ήταν σε σχέση. Και τον προειδοποίησε τον επίδοξο εραστή. Του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί διότι ούτε τον θέλει ενώ βρίσκεται και σε σχέση.

Ο τύπος χαμπάρι… Εκεί να προσπαθεί να… φορτώσει. Το κορίτσι του είπε ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να μάθει ο δικός της όσα γίνονται. Γιατί είναι πολύ ζόρικος. Ετσι του είπε.

Όμως ο ήρωάς μας συνέχισε. Και όχι απλώς δεν έδωσε σημασία αλλά της είπε ότι δεν μασάει με τίποτα. Και ότι δεν φοβάται τον… μασίστα!

Μέχρι που έσκασε μύτη στην προπόνηση ο ζόρικος! Και του λέει, εσύ είσαι ψηλέ μου που δεν με φοβάσαι; Μήπως να με φοβηθείς;

Η Κόμπρα έμαθε ότι έπεσαν γερές μπουνιές και ο γύπας έγινε κοτόπουλο. Σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον έχει απομακρυνθεί από την κοπέλα. Κι αποκλείεται να την ξανασυναντήσει.

*Η φωτογραφία φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τον πέφτουλα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα