×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κόμπρα: Η ερώτηση για βραβείο και η απορία για Χάτσερ


    Sportime Team

Κόμπρα: Η ερώτηση για βραβείο και η απορία για Χάτσερ


Να ξέρετε οτι ως Κόμπρα ετοιμάζομαι να μπω στο τρελοκομείο. Με αυτά που είδα τις τελευταίες ημέρες δεν θα το αποφύγω. Αλλά θα περάσω στην αντεπίθεση και θα το σώσω.

Γιατί όπως λέει και η φωτογραφία που σας έβαλα, ακόμα κι αν ολόκληρος ο κόσμος είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, εδώ μέσα είναι τα κεντρικά. Κοινώς δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα σας τρελάνω.

Πάμε στο πρώτο θέμα μας. Στον Ολυμπιακό γίνεται το έλα να δεις. Δεν πρόκειται να επαναλάβω τίποτα ούτε και να σας κάνω ερωτήσεις για να δω τι μάθατε. Κόσμος πάει κι έρχεται. Παίκτες φεύγουν. Η ομάδα χάνει. Η εικόνα είναι απογοητευτική.

Οι πρόεδροι πάνε στην προπόνηση, όλα καλά γράφουν. Τσουπ την επόμενη μέρα, φεύγει ένας ακόμα μετά τον Γουέμπερ, επειδή όλα πήγαν καλά!

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τελειώνει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και γίνεται στον Μπλατ η ερώτηση του εκατομμυρίου. Που θα σάρωνε σε όλα τα τηλεκουίζ… Τι ρωτήθηκε ο Μπλατ; Οχι πάντως για το τι γίνεται με τα πήγαινε- έλα, ούτε για το αν θα έπαιρνε παίκτη, ούτε καν για Αδριατική Λίγκα (εκεί να φανταστείς).

Ρωτήθηκε για την διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού που είχε γίνει στις 13 Φεβρουαρίου! Κάπου εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και αποθεώνουμε το δημοσιογραφικό δαιμόνιο που αξίζει ένα Πούλιτζερ.

ΠΑΟΚ είπα; Αλλο δαιμόνιο εδώ. Θυμάστε που ο Γκος και ο Χάτσερ δεν γύριζαν με τίποτα; Τους οφείλονταν χρήματα και δεν ήθελαν να γυρίσουν. Μπήκε στη μέση η οικογένεια Σαββίδη και καθάρισε.

Ετσι νομίζαμε. Διότι ξαφνικά ο Χάτσερ, μαζί με τον Γκάρετ αυτή τη φορά, άρχισαν αποχή για τα οφειλόμενα! Ο Γκος πάντως δεν έκανε αποχή.

Κι ερωτώ: Αφού τακτοποίησε τον Χάτσερ ο Σαββίδης, γιατί ο Αμερικανός δεν κατεβαίνει; Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις: Η πρώτη ότι δεν πήρε χρήματα, κάτι που η Κόμπρα δεν πιστεύει. Η δεύτερη ότι δόθηκαν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ και καλύφθηκαν τρύπες αλλά όχι ο Χάτσερ! Ούτε κι αυτό μπορώ να το πιστέψω.

Η τρίτη ότι ο Χάτσερ θέλει να φύγει. Αυτό να το δεχτώ. Αλλά και πάλι μιλάει για οφειλόμενα. Μήπως το θέμα απαιτεί διερεύνηση από ένα απλό και ξερό ρεπορτάζ; Μπερδεμένα τα πράγματα.

Πάμε παρακάτω για να κλείσω για σήμερα. Ο εξ απορρήτων του μεγάλου πριν από λίγο καιρό, κάποιον έλεγε… τσαρλατάνο. Και… ξενύχτη. Και ότι… έμπλεξαν που τον έχουν.

Και δεν τα έλεγε στον κλειστό του κύκλο, αλλά σε οπαδούς της ομάδας. Οι οποίοι τον άκουγαν με προσοχή αλλά δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους.

Τώρα… πάει ο τσαρλατάνος (αυτός τον έλεγε έτσι όχι η Κόμπρα). Αυτός το… ξέχασε. Οχι όμως κι εκείνοι που τον άκουγαν με ανοιχτό το στόμα να αγορεύει μπροστά τους και να λέει τέτοιες ατάκες.

Και κυρίως να τα λέει ο… εξ απορρήτων του μεγάλου; Πιπέρι στο στόμα.


Τελευταία Νέα