×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Ο μαέστρος Βαλμπουενά και ο… τενόρος Σα


Δημήτρης Μαργωμένος

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Ο μαέστρος Βαλμπουενά και ο… τενόρος Σα


Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Είπαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος στην Ευρώπη και αγώνες όπως αυτόν με την Μπασακσεχίρ τους έχει φάει με το κουτάλι. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν μέσα στην Τουρκία την εμπειρία τους και με «όπλο» αυτήν πήρα τη νίκη.

Οι Τούρκοι δεν το… έχουν στην Ευρώπη και φάνηκε αυτό. Δεν είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που φάνηκε να ξέρει πότε να χτυπήσει και πώς να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάστηκε και την εμπειρία, αλλά και την ικανότητα των παικτών του. Όπως βέβαια και τον παράγοντα τύχη. Από την άλλη όμως φάνηκε γιατί χρειάζεται να έχεις στο ρόστερ σου ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ήξερε πώς να «χτυπήσει» την Μπασακσεχίρ και παρέσυρε τον Ολυμπιακό στον ρυθμό του.

Τους ταλαιπώρησε ο κοντός και έδωσε και την ασίστ στον Μασούρα. Και στη συνέχεια χρειάστηκε να δείξει ο Σα για μία ακόμη φορά την αξία του με το πέναλτι που έπιασε.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μέτρησαν αρκετά στον αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία. Έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Πειραιά και φάνηκε αυτό μέσα στο γήπεδο.

Έτσι είναι όμως, οι Τούρκοι ήταν προκλητικοί έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός μέσα σε αυτόν με την ικανότητα του. Οι Τούρκοι είχαν πανό με την ημερομηνία της άλωσης της Πόλης και οι Πειραιώτες τους τιμώρησαν με την… άλωση του «Φατίχ Τερίμ».

Θα πρέπει όμως να ξέρει όλος ο κόσμος πως τίποτα δεν τελείωσε. Δεν είναι εύκολο το έργο στη ρεβάνς. Σίγουρα το Καραϊσκάκη θα είναι όπως πρέπει για να βοηθήσει την ομάδα. Αλλά και οι Τούρκοι θα είναι πιο σοβαροί και υποψιασμένοι. Θα έρθουν χωρίς άγχος από τη στιγμή που είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη.

Γιατί ένα «διπλό» της Μπασακσεχίρ στην Ελλάδα, θα είναι έκπληξη μετά από το ματς στην Τουρκία. Για αυτό όχι εφησυχασμός, συγκεντρωμένος 100% και θα έρθει η συνέχεια για τον Ολυμπιακό στο Champions League…Τελευταία Νέα