×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Κάποιος έπρεπε να τα πει…


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: Κάποιος έπρεπε να τα πει…


Ανέβασε ο Ολυμπιακός τους τόνους με την επιστολή που έστειλε στον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά ήταν μία κίνηση η οποία έπρεπε να γίνει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να βάλουν… βόμβα στο πρωτάθλημα όπως έκαναν άλλες ομάδες στο παρελθόν.

Αλλά να τονίσουν στην Πολιτεία τα λάθη και τα προβλήματα που υπάρχουν. Γιατί δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που «φωνάζει». Υπάρχουν και άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα οι οποίες έχουν εκφράσει τα παράπονά τους.

Για το οικοδόμημα της ΕΠΟ και την ελληνική διαιτησία.

Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και σε αυτό είναι που στάθηκαν οι Πειραιώτες. Έστειλαν την επιστολή με την ελπίδα να ακουστούν από την Κυβέρνηση και να αλλάξουν πράγματα. Γιατί μέχρι τώρα με τα όσα έχουν καταγγείλει και πει οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχει γίνει τίποτα.

Η δυναμική του Ολυμπιακού είναι εντελώς διαφορετική και στην τελική κάποιος έπρεπε να τα πει. Δυνατά και με τρόπο που θα δημιουργήσει ντόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα»

Δεν είναι δυνατόν να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με την προσθήκη του VAR και να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα στη διαιτησία απ’ όσα υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια χωρίς το VAR! Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που έχει γίνει στην Ελλάδα!

Στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός «φώναξε» για κάποιες φάσεις συγκεκριμένες. Ούτε μία στιγμή όμως δεν χρησιμοποιήθηκε το VAR και για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει…

Και σε άλλες περιπτώσεις παρόμοιες το VAR αμέσως να ενεργοποιείται και να παίρνουν οι διαιτητές τις αποφάσεις τους. Είναι κάποια πράγματα ανεξήγητα και σε αυτά τα ερωτήματα ο Ολυμπιακός περιμένει απαντήσεις.

Το πιθανότερο είναι να μην τις πάρουν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι», αλλά με την επιστολή τους δημιούργησαν τον ντόρο που έπρεπε. Έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα όσα συμβαίνουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα…

ΥΓ: Σίγουρα θα υπάρξουν αυτοί οι οποίοι θα έχουν τις αντιρρήσεις τους για τα παραπάνω. Αλλά από την άλλη και ο καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά και οπτική γωνία. Αν όμως κάτσουμε όλοι μαζί να μιλήσουμε, όλοι θα συμφωνήσουμε ότι υπάρχει θέμα. Με τη διαιτησία και το VAR στην Ελλάδα.

ΥΓ2: Στην ΕΠΟ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στο οικονομικό κομμάτι. Και οι πρώτες περικοπές που θα υπάρξουν θα είναι στους προπονητές των Εθνικών ομάδων. Φυσικά όχι στην πρώτη ομάδα αλλά στις μικρότερες ηλικίες. Σύντομα, όπως μαθαίνω, θα γίνουν οι ανακοινώσεις στους προπονητές για μειώσεις μισθών…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα