Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Μαργωμένος σχολιάζει την κλήρωση του Champions League...

Έμαθε ο Ολυμπιακός τους αντιπάλους του για τους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο άκουσμα ήταν αυτό το οποίο σκέφτεσαι αμέσως «δύσκολο φέτος».

Από την άλλη όμως όσο περνούσε η ώρα ήταν αυτό που το σκεφτόσουν ξανά και κατέληγες στο συμπέρασμα «αυτός ο Ολυμπιακός είναι τέτοια ομάδα από την οποία θα πρέπει όλα να τα περιμένεις»!

Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ είναι οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει πως έχει φτάσει σε ένα σημείο που μπορεί να κοιτάξει τους μεγάλους αντιπάλους της Ευρώπης στα μάτια. Το έχει κάνει πολλές φορές, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει και τώρα το ίδιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς – κλήρωση: Το είπε και έγινε, πάει Πορτογαλία!

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς, θα είναι η πιο δυνατή ομάδα. Η λογική λέει πως θα είναι η ομάδα που θα το πάει… τρένο. Από εκεί και πέρα, η Πόρτο είναι αντίπαλος που ο καλός και συγκεντρωμένος Ολυμπιακός μπορεί να της την… κάνει ακόμη και μέσα στην Πορτογαλία.

Όσον αφορά τη Μαρσέιγ, δεν είναι το μεγαθήριο που ήταν κάποτε, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και το γεγονός ότι έχει έναν δυνατό προπονητή στον πάγκο της. Κάτι το οποίο την κάνει έτσι και αλλιώς επικίνδυνη.

Εν ολίγοις, ο όμιλος του Ολυμπιακού δεν είναι απροσπέλαστος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και ως «εύκολο». Το αντίθετο μάλιστα, είναι ένας δύσκολος και δυνατός όμιλος, αλλά με αυτόν τον Ολυμπιακό, όλα να τα περιμένει κανείς!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από «Bleacher Report» και είναι ο τρόπος που παρουσίασε τα γκρουπ της διοργάνωσης, επιλέγοντας από τον Ολυμπιακό τον Ματιέ Βαλμπουενά.