Εντάξει μπορεί ο Διονύσης Σχοινάς να είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, αλλά θα δανειστώ έναν τίτλο τραγουδιού του για τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός!

Ο τίτλος μαζί με μία μικρή αλλαγή, είναι ο εξής «συγκοινωνούντα, μεταγραφικά, δοχεία» και είναι κάτι που δείχνει το πως κινείται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινείται μόνο για τη μεταγραφική του ενίσχυση, αλλά έχει να κάνει πράγματα και για τις προτάσεις που φτάνουν στην ΠΑΕ για τους παίκτες του.

Η φράση «συγκοινωνούντα δοχεία», έχει να κάνει με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Πειραιά και τον τρόπο που φαίνονται οι ποδοσφαιριστές της στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός έχει σερί καλές σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ιδιαίτερα η καλή του παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, του δίνουν τη δυνατότητα να «διαφημίζει» τους ποδοσφαιριστές του στο εξωτερικό. Οπότε είναι λογικό να στρέφουν οι ομάδες της Ευρώπης το βλέμμα τους στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Είναι λογικό να υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Σα, τον Καμαρά, τον Σεμέδο, τον Ελ Αραμπί, τον Χασάν, τον Μασούρα, τον Μπουχαλάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί μέσα από τον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο οι τιμές που έχει καταφέρει η ομάδα του Πειραιά να πουλήσει στο εξωτερικό παίκτες της. Είναι συνεχόμενα τα καλοκαίρια με τα εκατομμύρια ευρώ να περνούν έτσι! Αριθμοί οι οποίοι για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά μεγάλοι!

Έτσι «χτίζονται» οι σχέσεις στην Ευρώπη, τόσο για τις μεγάλες πωλήσεις, όσο όμως και για τις αγορές ή δανεισμούς «δυνατών» ονομάτων…

Φεγκουλί: Αναφορές στην Τουρκία πως πλησιάζει στον Ολυμπιακό (vids)