×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Τον σεβασμό τον κερδίζεις…


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Τον σεβασμό τον κερδίζεις…


Ολυμπιακός – Τότεναμ: Ανεξάρτητα το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη απέναντι στην Τότεναμ αυτό που μένει είναι άλλο και όχι το αποτέλεσμα. Πριν από το ματς κιόλας βγήκε το σημαντικό στοιχείο για την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον σεβασμό που έχει καταφέρει να κερδίσει η ομάδα του Πειραιά από αντιπάλους όπως είναι η Τότεναμ. Πραγματικά οι Άγγλοι μίλησαν με σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Μίλησαν για τη δυναμική της ομάδας, της έδρας, αλλά και της ιστορίας που έχει ο σύλλογος.

Έχει δημιουργήσει το δικό του όνομα ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει καλά λόγια η ομάδα. Και στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League ο Τσεχ σε δηλώσεις του είχε μιλήσει επίσης με τα καλύτερα.

Αποκτά άλλη σημασία όταν ακούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου με την ιστορία του Τσεχ, του Γιορίς και του Ποτσετίνο να μιλούν με τόσο αποθεωτικά λόγια.

Δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό αυτό. Έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που φέτος έχει μόλις έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα από την Εθνική του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Prince Oliver και Sportime σας στέλνουν στο ΟΑΚΑ!

Υπάρχει όμως ο Ολυμπιακός που κρατά όσο μπορεί ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη. Έχοντας δημιουργήσει το δικό του δυνατό όνομα.

Και εδώ είναι που ταιριάζει η φράση που λένε «ο σεβασμός κερδίζεται δεν αγοράζεται». Ο Ολυμπιακός τον έχει κερδίσει τον σεβασμό και όπως φαίνεται με το παραπάνω. Όταν μιλούν για την ομάδα με τα καλύτερα λόγια άνθρωποι συλλόγων όπως η Τότεναμ. Η φιναλίστ του περσινού Champions League!

Στην τελική αυτό είναι που μένει. Το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός – Τότεναμ οκ θα μείνει στην ιστορία, αλλά το όνομα που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Πειραιά στην Ευρώπη, είναι ακόμη πιο ισχυρό!

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.