×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: «Τσιμικιάδα» γιατί το αξίζει…


    Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός: «Τσιμικιάδα» γιατί το αξίζει…


Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι βλέποντας καθημερινά το όνομα του Κωνσταντίνου Τσιμίκα στα ρεπορτάζ λένε «πάλι με τον Τσιμίκα θα ασχολούμαστε;».

Ολυμπιακός: Υπάρχει κόσμος ο οποίος αυτό που τον νοιάζει, και είναι λογικό, είναι μόνο η ομάδα του. Το τι θα κάνει ο παίκτης είναι αυτό που λένε «το μοναστήρι να είναι καλά».

Αυτή είναι η λογική τους και από τη μία και καλά κάνουν γιατί παίκτες πηγαίνουν και έρχονται, αλλά οι ομάδες με τον κόσμο τους είναι αυτές οι οποίες μένουν σταθερές στον χρόνο. Οπότε αποφεύγει και ο κόσμος να «δένεται» τόσο με ένα πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Στη Γερμανία το Γουλβς – Ολυμπιακός»

Από την άλλη όμως θα πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή και καμία αδικία προς άλλους ποδοσφαιριστές για αυτή την «Τσιμικιάδα».

Ο Τσιμίκας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος το αξίζει όλο αυτό που γίνεται γύρω από τ’ όνομά του. Δούλεψε για να το πετύχει και εδώ και ενάμιση χρόνο δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει κάνει τα πάντα στους αγωνιστικούς χώρους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ό,τι μα ό,τι και αν έκανε του βγήκε στο γήπεδο. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση το παιδί αυτό και φυσικά τώρα όλα αυτά αποδίδουν καρπούς. Τόσο στον ίδιο όσο και στον Ολυμπιακό, γιατί από την περίπτωσή του θα έχει μεγάλο οικονομικό όφελος και η ομάδα.


Τελευταία Νέα