ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν θα είναι ποτέ αδιάφορο…

Ο Δημήτρης Μαργωμένος γράφει για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο...
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν θα είναι ποτέ αδιάφορο…

Ντέρμπι «αιωνίων» έχουμε την Κυριακή στη Λεωφόρο με το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ολοκληρώνονται τα πλέι οφ της Super League 1 και ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι απ’ αυτούς που κλέβουν την παράσταση. Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και ο Παναθηναϊκός σίγουρα εκτός Ευρώπης.

Όμως κανένα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορο. Σε όποια κατάσταση βαθμολογική και αγωνιστική και αν είναι οι δύο ομάδες, οι μεταξύ τους αγώνες έχουν πάντα ενδιαφέρον. Αυτή είναι η αλήθεια και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οι «πράσινοι» έχουν βρεθεί σε μία κακή κατάσταση τις τελευταίες σεζόν στην Ελλάδα και επί της ουσίας δεν αποτελούν ανταγωνιστές για τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αλλά είναι οι δύο «αιώνιοι»…

Αυτό από μόνο του λέει πολλά! Το γόητρο σε αυτούς τους αγώνες είναι το Α και το Ω, ξεκάθαρα! Έτσι θα είναι και το ματς στη Λεωφόρο. Δύο ομάδες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το γόητρο παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Για αυτό και οι αγώνες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ποτέ δεν θα έχουν χαρακτήρα αδιάφορων παιχνιδιών, ξεκάθαρα…

ΥΓ: Βέβαια αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να την περάσουν οι υπεύθυνοι των ομάδων στους ξένους ποδοσφαιριστές, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν καλά τι σημαίνουν αυτά τα ματς. Όμως οι ξένοι, ιδιαίτερα αυτοί οι οποίοι είναι μόλις έναν χρόνο στην Ελλάδα, χρειάζονται ιδιαίτερα σε αυτούς τους αγώνες.

Μπρούμα: «Εξαιρετικά στον Ολυμπιακό, θέλω να πάω στο Euro»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.