Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το γόητρο φτάνει…


Δημήτρης Μαργωμένος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το γόητρο φτάνει…


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η στιγμή ενός ακόμη ντέρμπι «αιωνίων» έφτασε! Τα πράγματα σε αυτά τα ματς είναι απλά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε όποια κατάσταση και αν είναι οι ομάδες το ότι ο αγώνας χαρακτηρίζεται ντέρμπι δεν χωρά καμία αμφιβολία. Τώρα σε όποια κατάσταση και αν είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, το ματς αυτό δεν αλλάζει, είναι απλό δεν το συζητάμε καν αυτό.

Μπορεί ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή να βρίσκεται με 15 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, μπορεί να έχει δεδομένη την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, όμως σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν οι «ερυθρόλευκοι» το ματς αυτό όπως όλα τα άλλα. Δεν είναι τέτοιος ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν θα γίνει.

Για τους Ολυμπιακούς οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι τα πραγματικά ντέρμπι, ούτε με την ΑΕΚ ούτε με τον ΠΑΟΚ, χωρίς καμία διάθεση μείωσης των ομάδων αυτών. Δεν είναι τυχαίο που οι δύο ομάδες ονομάζονται «αιώνιοι» αντίπαλοι!

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι δεκαετιών το οποίο ξεκίνησε ως Πειραιά-Αθήνα, αλλά πλέον μιλάμε για τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους.

Για αυτούς τους παραπάνω λόγους δεν μετράει η βαθμολογική εικόνα των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή και το γόητρο και μόνο φτάνει για να έχουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Βασικά αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αυτοί οι οποίοι χρειάζονται το κίνητρο του γοήτρου και θα πρέπει να το καταλάβουν αυτό.

Γιατί ο Παναθηναϊκός πέρα από το γόητρο, έχει το βαθμολογικό κίνητρο όπως και το γεγονός ότι παίζει απέναντι στην καλύτερη, και φέτος, ομάδα…

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Εμβιλά, εκτός ο Μπρούμα

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news