×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξανά και ξανά…


    Δημήτρης Μαργωμένος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξανά και ξανά…. Ο Δημήτρης Μαργωμένος γράφει για το ματς του ΟΑΚΑ...


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» για μία ακόμη φορά έχουμε για φέτος! Για τέταρτη φορά αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό. Φέτος δεν είχαμε πολλά ματς μεταξύ τους στο μπάσκετ και τα έχουμε στο ποδόσφαιρο!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όπως το προηγούμενο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, έτσι και αυτό έρχεται σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» τόσο για βαθμούς, όπως ούτε και ο Παναθηναϊκός.

Θα πρέπει για αυτό, λοιπόν, να πούμε για μία ακόμη φορά, για αυτό και ο τίτλος «ξανά και ξανά», πως δεν υπάρχει ποτέ αδιάφορο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Ποτέ δεν υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει, σε κανέναν άθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Τσιμίκας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι δύο ομάδες είναι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται αγωνιστικά, βαθμολογικά, διοικητικά, ποτέ δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί το παιχνίδι τους αδιάφορο. Είναι τέτοια η φύση του συγκεκριμένου αγώνα που δεν μπορεί να το πει κάποιος.

Δύο ομάδες με όχι βαθμολογικά κίνητρα, αλλά υπαρκτά κίνητρα. Ο Ολυμπιακός έχει το κίνητρο κατάκτησης αήττητου πρωταθλήματος και από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει αυτό του γοήτρου. Εξίσου σημαντικά και τα δύο.

Για αυτό και δεν πρόκειται να δούμε καμία ομάδα αδιάφορη. Ξέρουν, πλέον, και οι ξένοι ποδοσφαιριστές τι σημαίνει ένα ματς «αιωνίων»…

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα