Σάββας Θεοδωρίδης: «Έφυγε» όπως ήθελε

Και στον τελικό του Europa League να έφτανε ο Ολυμπιακός, θα ήταν εκεί...

Σάββας Θεοδωρίδης: Η δύναμη της θέλησης είναι αυτή η οποία μας διδάσκει πολλές φορές πράγματα. Και αυτό έγινε και με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββας Θεοδωρίδης: Ο στρατιώτης του Ολυμπιακού δεν είναι πλέον στη ζωή, αλλά «έφυγε» έτσι όπως ο ίδιος ήθελε και φυσικά του άρμοζε. Έφυγε ως πρωταθλητής από τη ζωή. Και η δύναμη της θέλησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι περίμενε να δει την αγαπημένη του ομάδα να σηκώνει το πρωτάθλημα και να δίνει τον αγώνα της στην Ευρώπη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αν ο Ολυμπιακός έφτανε μέχρι τον τελικό του Europa League θα ήταν εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: «Έφυγε» ο Σάββας Θεοδωρίδης

Αντιμετώπιζε το θέμα αυτό με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλά, ήταν γνωστό αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Και όμως, ήταν εκεί, στο Καραϊσκάκη, στη φιέστα για να σηκώσει το πρωτάθλημα!

Η δύναμη της ψυχής και της θέλησης τον έκαναν να σηκωθεί και να είναι εκεί, στο χορτάρι, μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες του Ολυμπιακού. Αφιερωμένο το 45ο πρωτάθλημα στον Σάββα Θεοδωρίδη, στον Θρύλο του Θρύλου…

Είναι όπως ακριβώς το έγραψε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν ακριβώς η λέξη «στρατιώτης» για την ομάδα του Πειραιά.

Σε όλη του τη ζωή στρατιώτης του Ολυμπιακού. Υπέρμαχος της ιδέας «Ολυμπιακός», δεν τον ενδιέφερε τι έλεγαν οι αντίπαλοί του. Αυτό που τον ένοιαζε ήταν να υπερασπιστεί αυτό που αγαπούσε και το έκανε.

Δεν έκατσε ποτέ να ασχοληθεί με την εικόνα του και να κάνει τον καλό. Δεν χρειαζόταν, είχε αυτά που ήθελε, τον Ολυμπιακό δίπλα του και ο Ολυμπιακός εκείνον δίπλα του…