×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τελικός Κυπέλλου: Βάλτε παύλα στην ανικανότητα…


    Δημήτρης Μαργωμένος

Τελικός Κυπέλλου: Βάλτε παύλα στην ανικανότητα…. Ο Δημήτρης Μαργωμένος σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου...


Υποτίθεται πως σε λίγες ημέρες θα είχε σέντρα ο τελικός Κυπέλλου.

Ένας τελικός Κυπέλλου ο οποίος έχει περάσει από 40 κύματα και τελικά αποφασίστηκε επίσημα από την ΕΠΟ να αναβληθεί και να μη γίνει! Τουλάχιστον όχι στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί.

Στις 26 του μήνα είχαν ανακοινώσει από την Ομοσπονδία ότι θα γίνει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε η ΕΠΟ…

Η επιμονή της ΕΠΟ να ορίσει το ματς στη Ριζούπολη έφερε ένα απίστευτο μπάχαλο! Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι ικανό να φιλοξενήσει το ματς αυτό για λόγους ασφαλείας. Και η απόδειξη ότι λίγες ημέρες πριν τον τελικό βρέθηκαν κρυμμένες βόμβες μολότοφ κοντά στο γήπεδο της Ριζούπολης!

Μέχρι που φτάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα…

Επισημοποιώντας έτσι η Ομοσπονδία την ανικανότητά της να διοργανώσει έναν και μόνο έναν αγώνα που έχει υπό την σκεπή της, τον τελικό Κυπέλλου.

Και πραγματικά από το να γίνουν όλα όσα διαρρέουν από την ΕΠΟ, καλύτερα να μπει μία παύλα στο φετινό Κύπελλο να τελειώνουμε! Πραγματικά δηλαδή!

Ποια χώρα θα διοργάνωνε τον τελικό Κυπέλλου στη νέα αγωνιστική περίοδο; Υπήρξε διαρροή για προγραμματισμό του αγώνα στις 30 Αυγούστου. Δηλαδή με νέα ρόστερ οι ομάδες, άλλους ποδοσφαιριστές!

Λες και θα παίξουν οι ομάδες Σούπερ Καπ, το οποίο έχει σταματήσει να υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Γιατί αυτό το έκτρωμα, για τις 30 Αυγούστου, τελικό Κυπέλλου δε θυμίζει σε τίποτα…

ΥΓ: Δεν σέβονται ούτε το γεγονός πως υπάρχει μία και μόνο μία ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Στις 6 Αυγούστου έχει να παίξει ο Ολυμπιακός με τη Γουλβς. Αν ο τελικός πάει για 30 Αυγούστου που λένε, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αγωνιστική απραγία σχεδόν ενός μήνα!

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα