Μαθηματικά του Mega με δημοσκόπηση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2


Διονύσης Αντωνέλλος

Μαθηματικά του Mega με δημοσκόπηση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2


Μαθηματικά του Mega με δημοσκόπηση για τον covid 19 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Του Διονύση Αντωνέλλου

Το ερώτημα ήταν πως κρίνονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι πολίτες απάντησαν κατά 28,8% «θετικά» κατά 28,2% «μάλλον θετικά» ενώ το 29,2% «αρνητικά» και κατά 13,5% «μάλλον αρνητικά».

Το σούπερ του Mega έγραφε, αποκωδικοποιώντας τα παραπάνω ευρύματα της δημοσκόπησης πως το 57% (28,8 + 28,2) έκρινε θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία.

Πουθενά αναφορά για το 29,2%, δηλαδή για τον έναν στους τρεις πολίτες που κρίνουν ξεκάθαρα αρνητικά τους συνολικούς χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μαζί με τους πολίτες που κρίνουν «μάλλον αρνητικά» τους συγκεκριμένους χειρισμούς, το ποσοστό των αντίθετων φτάνει στο 42,7%. Τέσσερις στους δέκα δηλαδή πολίτες είναι αντίθετοι στην πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας όταν έξι στους δέκα περίπου είναι θετικοί.

Το λες και μαθηματικά του Mega. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν σίγουρα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στο κανάλι είναι πως από «ναινέκους» χόρτασε όλα αυτά τα χρόνια η ελληνική κοινωνία. Και γι αυτό το Mega καταρρέει στα νούμερα.

Να το πούμε διαφορετικά. Η μάλλον με την λογική των ανθρώπων που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο σούπερ. Το Mega είναι ανύπαρκτο στα media και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώραρς. To Mega δεν το βλέπει κανείς. Το Μega δεν το βλέπει κανείς αφού δεν υπάρχει λόγος, με την λογική του καναλιού να ασχολείται κανείς με τα κάτω που 50% ποσοστά.

Τα μαθηματικά είναι η επιστήμη που μελετά θέματα που αφορούν την ποσότητα (αριθμούς), τη δομή (γεωμετρικά σχήματα), το χώρο, τη μεταβολή, τις σχέσεις όλων των μετρήσιμων αντικειμένων της πραγματικότητας και της φαντασίας μας, καθώς επίσης, σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, και μερικά άλλα που δεν είναι γενικώς δεκτά ότι πρέπει να περιλαμβάνονται στον ορισμό των μαθηματικών.

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι το κόκκινο γράφημα του 29,2% είναι μικρότερο του μπλε με το 28,8%. Αυτό είναι θέμα… οπτικής.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 5: «Τους έκανα π@#&!*α με μια κάρτα!»

MasterChef 5: Κονταροχτυπήθηκαν σε 9 δοκιμασίες, κόκκινοι και μπλε!

Μαθημάτικά του Mega με δημοσκόπιση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news