Δημήτρη Καμπουράκη αν κάποιος από τους δυο σας είναι γελοία προσωπικότητα δεν είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα…


Γεράσιμος Μανωλίδης

Δημήτρη Καμπουράκη αν κάποιος από τους δυο σας είναι γελοία προσωπικότητα δεν είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα…


Ο Δημήτρης Καμπουράκης μας προϊδέασε πριν την πετάξει την μπαρούφα του. Έτσι για να μην μας έρθει στα ξαφνικά. Είπε πως θα την… πει την αμαρτία του. «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν μια γελοία προσωπικότητα». 

Η ιστορία με τον Δημήτρη Καμπουράκη και το σχόλιο του για τον Ντιέγκο μοιάζει λίγο με το αστειάκι που κυκλοφορεί με τη… Σούλα από το Παγκράτι. Είπε λοιπόν και να τον… συμπαθάμε, πως μπορεί να έκανε κάποια εντυπωσιακά πράγματα στο γήπεδο, αλλά έπαιρνε ναρκωτικά, έδερνε τη γυναίκα του, ήταν με την Καμόρα.

Δημήτρη Καμπουράκη μπροστά από τις κάμερες έχεις ευθύνη για όσα λέγονται και προβάλλονται δημόσια. Δεν είσαι σε ένα τσιπουράδικο με τους φίλους σου. Δεν είναι σε καφενειακή συζήτηση όπου επιτρέπεται να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Είσαι παρουσιαστής, υποτίθεται με κάποια μόρφωση, με ένα επίπεδο. Έχεις λόγο, δεν μπορείς να λες ότι κατεβάζεις η κούτρα σου αφιλτράριστα.

Δημήτρη Καμπουράκη κανείς από όσους αποθέωσαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα δεν τον αποκάλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τη ζωή του. Κανείς δεν τον χαρακτήρισε πρότυπο συζύγου. Ουδείς δεν είπε πως συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε στο ταλέντο του. Δεν ήταν υπόδειγμα αθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλόνισε η κόρη του Μαραντόνα στο γήπεδο της Μπόκα (vid)

Δημήτρη Καμπουράκη ξέρεις τι σημαίνει προσωπικότητα; Αυτός που εμπνέει, που παρακινεί, που προκαλεί πάθη, συναισθήματα. Αυτός που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν. Αυτός που δρα, αυτός που πράττει, αυτός που δεν υπολογίζει το κόστος. Σε μια άλλη εποχή μπορεί να ήταν ηγέτης εντός στρατού. Ο επαναστάτης που αρνήθηκε να δηλώσει υποτέλεια. Ο αρνητής της υποταγής.

Δημήτρη Καμπουράκη ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν προσωπικότητα. Διότι δεν άντεχε να βλέπει φτωχά παιδιά να πεινάνε. Ήταν προσωπικότητα διότι ήταν νικητής. Κέρδιζε. Δεν ήθελε να χάνει. Ήταν ένας αληθινός winner, που σε όλες τις κρίσιμες στιγμές φώναζε παρών, έβγαινε μπροστά.

Δημήτρη Καμπουράκη ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα. Διότι ήταν πρώτος, ήξερε πως ήταν πρώτος κι όταν ο οργανισμός του έψαχνε να ισορροπήσει στην αντοχή αυτής της πρωτιάς, έκανε κακό μόνο στον εαυτό του.

Δημήτρη Καμπουράκη θα την πω την αμαρτία μου. Και να με συμπαθάς. Αν κάποιος από τους δυο σας είναι γελοία προσωπικότητα αυτός σίγουρα δεν είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα…


Sportime Extras