Μισό εκατομμύριο επισκέπτες στο Sportime την Κυριακή. Συνεχίζουμε…

Οι μοναδικοί επισκέπτες που ενημερώθηκαν από το sportime.gr την Κυριακή 20/12/2020 ξεπέρασαν τους 500.000!

Οι μοναδικοί επισκέπτες που ενημερώθηκαν από το sportime.gr την Κυριακή 20/12/2020 ξεπέρασαν τους 500.000!

Μέρα με τη μέρα να κερδίζεις κάτι παραπάνω από την προηγούμενη. Μέρα με τη μέρα να προσπαθείς και να κάνεις κάτι παραπάνω σε σχέση με χθες. Είναι καθημερινός ο αγώνας και η προσπάθεια όλων μας στο Sportime. Για άμεση ενημέρωση, με τη δική μας άποψη, με τη δική μας σκοπιά. Θέματα, αποκλειστικά, χιούμορ και κυρίως κουβέντες με τον τρόπο που πρέπει να ειπωθούν σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία. Όταν σε όλα αυτά έρχεται και η δική σας συμμετοχή, η δική σας αποδοχή, τότε η κάνετε την επόμενη μέρα ακόμα πιο απαιτητική. Για όλους μας.

Την Κυριακή 20/12/2020 από το sportime.gr ενημερώθηκαν περισσότερο από μισό εκατομμύριο μοναδικοί επισκέπτες. Μέρες το γυροφέρναμε, λίγο πάνω, λίγο κάτω, αυτή τη φορά «πάτησε» για τα καλά. Για την ακρίβεια 562.481 έκαναν τη βόλτα τους στον διαδικτυακό ιστότοπο του Sportime.

Σε λιγότερο από τρία χρόνια παρουσίας της ομάδας του Sportime στο διαδίκτυο, έχουμε καταφέρει αρκετά και σημαντικά. Πάνω από όλα έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με εσάς. Δεν χρειάζονται ευχαριστώ. Μόνο η δέσμευση για ανάλογη συνέχεια. Πως κάθε μέρα θα γίνεται αυτό που απαιτείται. Ήδη με περισσότερο από μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάθε μέρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Συνεχίζουμε…