×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βασίλης Μάγγος: Πολιτικός και διαδικτυακός «πόλεμος» με το… αίμα ενός 26χρονου!


    Sportime Team

Βασίλης Μάγγος: Πολιτικός και διαδικτυακός «πόλεμος» με το… αίμα ενός 26χρονου!


Άνθρωπος πέθανε. Άνθρωπος. Ξαφνικά. Αναπάντεχα. Μόλις στα 26 του χρόνια. Αντί να γίνει το προφανές, να σεβαστούμε τη μνήμη του, τον πόνο των οικείων του έχουμε αρχίσει το αγαπημένο μας σπορ. Να καπηλευόμαστε τη μνήμη ενός νεαρού παιδιού που «έφυγε» νωρίς. Και το ξαναλέμε. Πέθανε άνθρωπος. Το όνομά του ήταν Βασίλης Μάγγος.

Ξεκίνησαν οι γνωστοί άγνωστοι των social media να… δικάζουν. «Ο Βασίλης Μάγγος πέθανε από τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών». Ασφαλώς και είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Ασφαλώς και πρέπει να διερευνηθεί. Δεν το συζητάμε. Κι αν μάλιστα αποδειχθεί, να επιβληθούν αυστηρές τιμωρίες. Και όχι μόνο. Να γίνουν βαθιές τομές στο εσωτερικό των ΜΑΤ!

Αλλά γινόμαστε δικαστές και ιατροδικαστές σε χρόνο d/t. Μόνο η κόκκινη μπέρτα της ιεράς εξέτασης μας λείπει. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια εξέταση. Ακόμα δεν μπορούμε να λέμε (υπό κανονικές συνθήκες) τίποτε! Η δε… άλλη πλευρά, καλύτερα να μην υπήρχε. Κάνουν λόγο για άτομο εξαρτημένο από τοξικές ουσίες! Έβγαλαν κι εκείνοι το συμπέρασμα. Μόνο πως πέθανε από υπερβολική χρήση δεν είπαν. Ακόμα. Ήμαρτον!

Φταίνε τα κανάλια που δεν το αναδεικνύουν λένε πολλοί στο twitter και στο facebook. Κάνουν λόγο για περίπτωση… Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος δεν παίρνει προβολή επειδή είναι Έλληνας. Και δεν είπε… «I can’t breathe». Θεέ και Κύριε.

Αμ το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας; Πως κατάφεραν σε ανακοίνωση για τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού να υιοθετήσουν ύφος… Νίκου Χαρδαλιά. Έδωσαν μάλιστα και πολιτικό χρώμα. Έβαλαν δηλαδή τη λέξη «ΣΥΡΙΖΑ» σε κάτι τέτοιο. Απάντησε (μη χάσει κι αυτή) και η αξιωματική αντιπολίτευση!  Μα είναι δυνατόν; «Ζεστός» είναι ακόμα ρε σεις!

ΤΟ ΠΙΟ… ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελευταία Νέα