ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Ισοπεδώθηκε μια για πάντα το αφήγημα «εμβολιάζεσαι και δεν πεθαίνεις» – Μέσα σε ένα τρίμηνο 72,6% θάνατοι εμβολιασμένων!

Πάνω από εφτά εκατομμύρια πολίτες βασίστηκαν σε ένα ψευδές επιχείρημα - Απόλυτο σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων.
Ισοπεδώθηκε μια για πάντα το αφήγημα «εμβολιάζεσαι και δεν πεθαίνεις» – Μέσα σε ένα τρίμηνο 72,6% θάνατοι εμβολιασμένων!

ΕΟΔΥ – Θάνατοι εμβολιασμένων: Λίγες μέρες πριν καταφθάσουν τα πειραματικά σκευάσματα στην Ελλάδα για πρώτη φορά μέσα σε ειδικά ψυγεία και τα υποδεχθεί η χώρα με τιμές… αρχηγού κράτους, ποια ήταν βασικά «ατού» τους που προβλήθηκαν από τους παπαγαλίζοντες «ειδικούς» που στρογγυλοκάθισαν στα τηλεοπτικά στασίδια; Με το εορταστικό δώρο που μας έφερνε τότε ο «Santa Claus» των «big pharma» υποτίθετο πως: «δεν κολλάς, δεν μεταδίδεις και κυρίως δεν πεθαίνεις».

Για το αφήγημα του «δεν κολλάς» η ίδια η πραγματικότητα κραυγάζει την αλήθεια. Πλησιάζοντας στην συμπλήρωση τριών χρόνων μετά την έναρξη της πανδημίας, βλέπουμε πως κάθε εμβολιασμένος έχει νοσήσει και μάλιστα δύο, τρείς ή ακόμα και τέσσερεις φορές. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει αυτό το γεγονός, και μόνο από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Το αφήγημα του «δεν μεταδίδεις» κατέρρευσε και αυτό σαν χάρτινος πύργος, παρέα με το «δεν κολλάς», αφού αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Το ότι τα σκευάσματα δεν παρείχαν καμία προστασία στην μετάδοση, φάνηκε πρώτα απ’ όλα στα νοσοκομεία της χώρας, όπου το (εμβολιασμένο) προσωπικό αποδεκατίστηκε από χιλιάδες κρούσματα που «κοκκίνησαν» όλες σχεδόν τις δομές Υγείας για μήνες.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Στην συνέχεια ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση της απάτης από την ίδια την Pfizer, αφού ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας παραδέχθηκε πως όταν διοχέτευσαν το σκεύασμα στην αγορά, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα αν αυτό σταματά την μετάδοση. Για να αποδειχθεί στην συνέχεια πως όχι μόνο δεν την σταμάτησε, άλλα δημιούργησε κοινωνικές συνθήκες για να την ευνοήσει περισσότερο.

Κατέρρευσε και το «δεν πεθαίνεις»

Πάμε όμως στο τελευταίο εναπομένον αφήγημα από το οποίο κρατήθηκαν με νύχια και με δόντια για δυόμισι χρόνια οι προπαγανδιστές των αποτυχημένων σκευασμάτων. Το «δεν νοσείς βαριά και δεν πεθαίνεις». Ένα αφήγημα που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από τους αφοσιωμένους πλασιέ των σκευασμάτων, πολιτικούς, δημοσιογραφικούς και επιστημονικούς. Ένα αφήγημα που για μήνες ολόκληρους είχε λάβει το «ακαταδίωκτο» από τους δημοσιολογούντες που μάλιστα δεν σήκωναν ούτε μύγα στο σπαθί τους. Ένα αφήγημα που πλέον μπορεί να πείσει μόνο πολίτες που έχουν υποστεί «λοβοτομή», μετά από ατελείωτες ώρες πλύσης εγκεφάλου από το telemarketing των «ειδικών».

Ήδη από τα τέλη του 2021 οι ΥΠΕ ξεκίνησαν να μην δημοσιεύουν στοιχεία και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα για τον αριθμό των διασωληνωμένων και των θανάτων, με αναφορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Ήταν τότε που άρχισαν να εμφανίζονται δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως σε αρκετές ΥΠΕ οι εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ ξεπερνούσαν τους ανεμβολίαστους. Τον Ιούνιο του 2022 σταμάτησε και η λεπτομερής ενημέρωση του ΕΟΔΥ σε μια προσπάθεια να βυθιστεί ένας ολόκληρος λαός ακόμη πιο βαθιά στο σκοτάδι της άγνοιας, ενόσω η εμβολιαστική εκστρατεία προχωρούσε κανονικά.

Συγκλονιστικά στοιχεία, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα

Σύμφωνα με έγγραφα που αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, στις 13 Οκτωβρίου του 2022, ο ΕΟΔΥ απέστειλε στο ΣτΕ τα τελευταία δεδομένα επιδημιολογικής επιτήρησης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ λοιπόν, από τις 2 Αυγούστου του 2021 έως τις 2 Οκτωβρίου του 2022 καταγράφηκαν 19.930 θάνατοι από κορωνοϊό.  Aπ’ αυτούς οι 8.526 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Δηλαδή το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιαστεί με 3 δόσεις!

Κατά το επί μέρους χρονικό διάστημα από 20/2/2021 έως 31/3/2022, όταν συνυπήρχαν η παραλλαγή Δέλτα και η παραλλαγή Όμικρον, καταγράφηκαν 6.460 θάνατοι. Από αυτούς οι 3.772 ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι (58,4%) και οι 2.688 πλήρως εμβολιασμένοι (41,6%).

Κατά το επί μέρους χρονικό διάστημα από 13/6/2022 έως και τις 11/9/2022, σε εποχή που επικράτησε πλήρως η παραλλαγή Όμικρον δηλαδή, είχαμε 2652 θανάτους. Από αυτούς οι 733 ήταν θάνατοι ανεμβολίαστων ή μερικώς εμβολιασμένων (έως και 2 δόσεις εμβολίου) και οι 1919 ήταν θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων (72,6%)!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς επιστημονική γνώση, άλλα αρκεί και μόνο η κοινή λογική για να διαπιστώσει πως αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν μια εξαπάτηση κολοσσιαίων διαστάσεων. Πρόκειται για στοιχεία που σκόπιμα δεν δίνονταν για τόσο καιρό στην δημοσιότητα για να μην προκαλέσουν αντιδράσεις. Πάνω σε αυτά τα συντριπτικά δεδομένα βασίστηκε και το ΣτΕ, κρίνοντας αντισυνταγματική την παράταση της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς.

Αναζητούνται ευθύνες

Αρκεί και μόνο να αναλογιστεί κανείς πως πάνω στο τρίπτυχο «δεν νοσώ, δεν μεταδίδω, δεν πεθαίνω», βασίστηκε ολόκληρος ο κυβερνητικός μηχανισμός ο οποίος εφάρμοσε τα πιο αυταρχικά μέτρα που γνώρισε αυτή η χώρα στην περίοδο της μεταπολίτευσης. Πάνω στην «αποτελεσματικότητα» των σκευασμάτων, στηρίχθηκε η διχαστική ρητορική, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το «κουρέλιασμα» του Συντάγματος και ολόκληρη η εμβολιαστική εκστρατεία που οδήγησε στο να εμβολιαστεί περίπου το 72,6% του συνολικού πληθυσμού. Καταλαβαίνουμε με τι μεγέθους ζήτημα έχουμε να κάνουμε;

Για μια ίωση με διάμεση θνητότητα της τάξεως του 0,2% (και αυτό το νούμερο αφορά την χειρότερη φάση του ιού), πάνω από 7 εκατομμύρια πολίτες έβαλαν στον οργανισμό τους ένα πειραματικό σκεύασμα και τον εξέθεσαν σε σοβαρότατες παρενέργειες, χάριν μιας παραφουσκωμένης απάτης. Είτε από φόβο, είτε ως θύματα εκβιασμού, δέχθηκαν να γίνουν πελάτες των φαρμακευτικών, κατευθυνόμενοι από μια κυβέρνηση που ταυτίστηκε απόλυτα με το marketing του Μπουρλά, του Φάουτσι και του… Τσιόδρα.

Όλοι όσοι ζητούσαν να τρυπηθεί ο κόσμος για να φτιαχτεί «τείχος ανοσίας», όλοι όσοι μιλούσαν για «πανδημία των ανεμβολίαστων», όλοι όσοι τραμπούκισαν ζωές, εκβίασαν, λοιδόρησαν, εκφόβισαν, παραπλάνησαν, στοχοποίησαν, είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το όνειδος.

Πόσες ζωές χάθηκαν άδικα;

Κυβέρνηση και «ειδικοί» παρουσίαζαν το σκεύασμα σαν να είναι η μοναδική οδός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ σκόπιμα αγνοούσαν την ενίσχυση του ΕΣΥ, τα μονοκλωνικά αντισώματα και τις 9 διαθέσιμες θεραπείες για τον Covid, για τις οποίες ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, είχε αποκαλύψει πως δεν αγοράστηκαν από τις χώρες μαζικά, διότι προηγούταν το… στοκ εμβολίων μέχρι το 2023!

Οπωσδήποτε μιλάμε για μια εξαπάτηση που στοίχισε πάρα πολλές ζωές και σαφέστατα απαιτεί την αναζήτηση ποινικών ευθυνών. Άνθρωποι που εμβολιάστηκαν και το ίδιο το κράτος για ένα διάστημα τους έδωσε την ψευδαίσθηση πως είναι άτρωτοι, σταμάτησαν να προσέχουν, νόσησαν και τελικά πέθαναν. Εμβολιάστηκαν για να προστατέψουν της ζωή τους και αντ’ αυτού έσβησαν σε ένα σύστημα Υγείας που το να βρεις ΜΕΘ – Covid ήταν σαν να κερδίζεις λαχείο.

Το επιχείρημα του «δεν πεθαίνεις» όχι μόνο εξαϋλώθηκε πλήρως, άλλα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ αποδεικνύεται πως οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν με την ίδια συχνότητα με τους ανεμβολίαστους ή μάλλον και περισσότερη! Αυτά είναι πράγματα γνωστά εδώ και μήνες στις περισσότερες χώρες της Δύσης, άλλα στην Ελλάδα υπάρχει χρονοκαθυστέρηση λόγω… 108ης θέσης στην ελευθερία του Τύπου.

Όμως ακόμα και συστημικά Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα έχουν αρχίσει πλέον να μεταδίδουν τις ειδήσεις της μεγάλης εξαπάτησης. Πρόσφατο παράδειγμα, η αναφορά σε δημοσίευμα της Washington Post για το ότι οι θάνατοι εμβολιασμένων στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τους θανάτους ανεμβολίαστων. Βέβαια ως απάντηση σε αυτό το φαινόμενο προτείνουν τον διαρκή εμβολιασμό με… επαναληπτικές δόσεις. Δηλαδή ό,τι απέτυχε παταγωδώς, συνεχίστε να το κάνετε αδιάκοπα μέχρι κάποτε να… πετύχει. Ή μέχρι να μην έχει σημασία αν θα πετύχει, γιατί δεν θα είστε πλέον μαζί μας στον κόσμο αυτόν…

Πάνω από εφτά εκατομμύρια πολίτες βασίστηκαν σε ένα ψευδές επιχείρημα - Απόλυτο σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων.Πάνω από εφτά εκατομμύρια πολίτες βασίστηκαν σε ένα ψευδές επιχείρημα - Απόλυτο σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων.

Πάνω από εφτά εκατομμύρια πολίτες βασίστηκαν σε ένα ψευδές επιχείρημα - Απόλυτο σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων.
Πάνω από εφτά εκατομμύρια πολίτες βασίστηκαν σε ένα ψευδές επιχείρημα - Απόλυτο σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων.

Δείτε επίσης

Ο Θάνος Πλεύρης που έχει «ανατινάξει» το ΕΣΥ, αποκάλεσε «δυναμίτιδα» την επιστροφή των υγειονομικών!

Περίεργα πράγματα με το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο – Κάτι φοβάται η Ελλάδα;

Δείτε επίσης

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.