ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Κλάους Σβαμπ: Η πτώση ενός τυράννου που προσκυνούσε όλος ο πλανήτης – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλάζει «αρχιερέα»

Έφτασε η «ημερομηνία λήξης» του καταστροφέα των εθνών, Κλάους Σβαμπ που κλονίζεται από καταγγελίες - Ο «γκουρού» της παγκοσμιοποίησης έσπειρε τον όλεθρο και αποχωρεί ταπεινωμένος
Κλάους Σβαμπ: Η πτώση ενός τυράννου που προσκυνούσε όλος ο πλανήτης – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλάζει «αρχιερέα»

Ο μεγάλος «γκουρού» της παγκοσμιοποίησης, μπροστά στον οποίο έκλιναν ευλαβικά το γόνυ όλοι οι νεοταξικοί ηγέτες της Δύσης, ο διαβόητος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Κλάους Σβαμπ, γκρεμίστηκε στο βάραθρο της απαξίωσης με ένα νεύμα από τα σκιώδη αφεντικά του.

Σαν χαλασμένο εξάρτημα που δεν εξυπηρετεί πλέον την ατμομηχανή της Νέας Τάξης, ο υπερ – «πρωθυπουργός» που κουνούσε τα νήματα του κόσμου από το Νταβός, πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων από τον ίδιο του τον οργανισμό. Το 1971 ο Σβαμπ ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης, το οποίο μετονομάστηκε το 1987 σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το γνωστό μας WEF.

Και τώρα το ίδιο το ιδεολογικό «τέκνο» του Σβαμπ, εξοστρακίζει τον ιδρυτή του στην ανυποληψία. Ενώ εδώ και δεκαετίες τα πολυάριθμα σκάνδαλα του WEF κουκουλώνονταν από πέπλο συγκάλυψης, τώρα το ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή έρευνας για καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 87χρονου Σβαμπ.

Στις καταγγελίες φέρεται ότι ο Σβαμπ δρούσε σαν δικτατορίσκος στην προσωπική δεσποτεία του, θησαύριζε με τον σφετερισμό πόρων του WEF χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να τον ελέγχει κανένας. Σαν κοινός απατεώνας, φέρεται να έβαζε ανυποψίαστους υπαλλήλους να του κάνουν αναλήψεις χιλιάδων ευρώ από ΑΤΜ και να «φεσώνει» με τεράστια ποσά το ταμείο του WEF για να κάνει πολυτελή ζωή. Πανάκριβα ταξίδια αναψυχής χρεώνονταν ως «επαγγελματικά ραντεβού» και μια πολυτελέστατη βίλα στην Ελβετία αγοράστηκε δήθεν για συναντήσεις του Forum, αλλά κατέληξε να είναι εξοχικό της οικογένειας Σβαμπ.

Επιπλέον στις καταγγελίες αφήνονται υπόνοιες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Σβαμπ στις γυναίκες υπαλλήλους, αλλά και για ένα γενικότερο καθεστώς σεξουαλικής παρενόχλησης που ήταν ανεκτό (αν όχι και επαινετό) στις τάξεις του WEF. Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε ασχοληθεί με τα σεξουαλικά έκτροπα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο του διαβόητου συνεδρίου του Νταβός, το οποίο οι Βρετανικοί Times είχαν χαρακτηρίσει σε σχετικό άρθρο τους: «άντρο πορνείας και αρπακτικών».

Ναι, μιλάμε για τον ίδιο Σβαμπ που προωθούσε τον ακραίο φεμινισμό και την αποδόμηση της «τοξικής πατριαρχίας», καταγγέλλεται ότι είχε δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον για τις γυναίκες, απολύοντας τουλάχιστον έξι γυναίκες υπαλλήλους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά την επιστροφή από τη γονική άδεια. Ενώ αρκετές είναι και οι γυναίκες που έχουν αναφέρει ότι έπεφταν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από κορυφαία στελέχη του WEF, αλλά και τον ίδιο τον Σβαμπ.

Όλα αυτά τα σκάνδαλα είχαν διαρρεύσει εδώ και χρόνια στον Τύπο χωρίς να γίνεται τίποτα, ωστόσο για κάποιους λόγους τώρα αποφασίστηκε να τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια του Σβαμπ, ώστε το WEF να αναπροσαρμόσει τη στρατηγική του σύμφωνα με τις νέες παγκόσμιες εξελίξεις.

Να θυμίσουμε ότι το δυστοπικό βιβλίο του Σβαμπ: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» είχε αναδειχθεί σε νεοταξικό «ευαγγέλιο», σε σημείο που κάθε ηγέτης που προσκυνούσε το WEF, «έπρεπε» να το εμφανίζει σε «τυχαίες» φωτογραφίες από το γραφείο ή την οικία του. Αυτό έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και αρκετοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί που κατά καιρούς κατέθεταν διαπιστευτήρια στο μεγάλο αφεντικό.

Κλάους Σβαμπ: Η αντζέντα απόλυτης καταστροφής

Οτιδήποτε ορίζει τη νεοταξική ατζέντα που σαρώνει τα πάντα στις μέρες μας, αποτελεί κατευθυντήριες γραμμές που παρέδιδε ο Σβαμπ, και που αποφασίζονται από εκείνους που ανεβοκατεβάζουν τους «Σβαμπ» όποτε θέλουν. Δεν υπάρχει σημείο της ατζέντας του Νταβός που να μην εξαπολύθηκε σαν καταστροφικό όπλο στα επηρεαζόμενα κράτη.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, το ψηφιακό φακέλωμα, η woke κουλτούρα, ο «πράσινος» τεχνοφασισμός, η παράδοση των εξουσιών σε υπερ- κέντρα και την AI, η διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας, ο φασισμός των fact checkers, η στοχοποίηση του χριστιανισμού, η ισλαμοποίηση, η προώθηση του «social credit system» τύπου Κίνας, η κατάργηση των μετρητών, η ενίσχυση των εκτρώσεων, η εντομοφαγία, το εργοστασιακό κρέας, η εκτεταμένη επιτήρηση και οι πόλεις – φυλακές των 15 λεπτών, είναι όλα «δόγματα» πολιτικής που παραδόθηκαν στην «πεφωτισμένη» σύναξη του Νταβός.

«Αρχιερέας» αυτής της εωσφορικής «θρησκείας» των ελιτιστών ήταν ο Κλάους Σβαμπ, και όλοι σχεδόν οι ηγέτες της Δύσης στριμώχνονταν για να βγουν φωτογραφία μαζί του μέχρι πρότινος. Μια παγκοσμιοποιημένη εταιρεία διοίκησης του πλανήτη, που κανένας δεν τη ζήτησε, κανένας δεν την ψήφισε, κανένας δεν την ενέκρινε, κανένας δεν την ελέγχει.

Φυσικά η βεβιασμένη παραίτηση του Σβαμπ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από τις βασικές επιδιώξεις του WEF. Ίσα – ίσα που προβλέπεται ανασύνταξη και σφοδρότερη επίθεση στους λαούς. Θα οριστεί νέος «αρχιερέας» που πιθανότατα θα είναι και χειρότερος, ακόμα πιο αυταρχικός, ακόμα πιο διαστροφικός, ακόμα πιο πιστός πρόδρομος του Αντιχρίστου.

Ως νέος προσωρινός επικεφαλής του WEF ορίστηκε ο Peter Brabeck-Letmathe, Αυστριακός επιχειρηματίας που διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εβραιοκίνητου κολοσσού Nestle, που αποτελεί ένα πολυεθνικό μεγαθήριο που καταβροχθίζει τα πάντα στη βιομηχανία τροφίμων (και όχι μόνο). Είναι μια εταιρεία που τη συνοδεύει ένα πλήθος σκανδάλων, όπως η υπερεκμετάλλευση και καταστροφή φυσικών πόρων, η παιδική εργασία, η «καρτελοποίηση» αγορών, η προσθήκη ζάχαρης σε βλαβερά επίπεδα ακόμα και σε παιδικές τροφές υπανάπτυκτων χωρών, για να λειτουργεί ως εθιστική ουσία.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το WEF μπορεί εύκολα να βρει χίλιους… Σβαμπ στη θέση του Σβαμπ, και να έχουν εξίσου τρομακτικό βιογραφικό. Ο Σβαμπ υπήρξε ένας αδυσώπητος χιτλερίσκος που με δεκάδες τρόπους έφερε σκότος, καταστροφή και συρρίκνωση των δημοκρατιών της Δύσης. Ωστόσο η αποκαθήλωση του Σβαμπ από τον θρόνο του WEF, δείχνει για άλλη μια φορά ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης είναι πάντα πάνω από τα πρόσωπα, όσο υψηλό αξίωμα και αν έχουν. Ο ανίερος σκοπός, «αγιάζει» τα μέσα. Και αν οι τρέχουσες αποκαλύψεις φανερώσουν ότι οι ηγέτες της Δύσης προσκυνούσαν ένα διεφθαρμένο τύραννο σαν τον Σβαμπ, δεν πρόκειται να έχουν κανένα πρόβλημα να προσκυνήσουν και τον επόμενο…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η συντεχνία της κουραμπιεδόσκονης – Οι τύχες της Ευρώπης στα χέρια ασόβαρων αρχηγίσκων

Η συντεχνία της κουραμπιεδόσκονης – Οι τύχες της Ευρώπης στα χέρια ασόβαρων αρχηγίσκων

Το επίμαχο βίντεο με Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι η Ευρώπη οδεύει στον «αυτόματο» προς τον γκρεμό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Χριστόφορος και οι «κυνοκέφαλοι» της Πινακοθήκης

Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Χριστόφορος και οι «κυνοκέφαλοι» της Πινακοθήκης

Σήμερα γιορτάζει ο μεγάλος Άγιος, που κάποιοι με... σκυλίσια επιμονή τον περιγελούν σε έκθεμα πίσω από πλέξιγκλας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Bέλγιο: Εξετάζεται νόμος να γίνεται ευθανασία και σε ασθενείς με άνοια – Η νεοταξική ιατρική γίνεται υπηρεσία θανάτωσης!

Bέλγιο: Εξετάζεται νόμος να γίνεται ευθανασία και σε ασθενείς με άνοια – Η νεοταξική ιατρική γίνεται υπηρεσία θανάτωσης!

Η ναζιστική ευγονική αναβιώνει στις πολιτικές ευθανασίας - Το Βέλγιο γίνεται πρότυπη χώρα στην αυτο-εξόντωση ασθενών και ηλικιωμένων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Light» και μουσική «Τραπ»: Χειρότερη μορφή αναπηρίας από την παλιανθρωπιά δεν υπάρχει

«Light» και μουσική «Τραπ»: Χειρότερη μορφή αναπηρίας από την παλιανθρωπιά δεν υπάρχει

Ένα υποκριτικό σύστημα που επί χρόνια πρόβαλλε τον τράπερ «Light», τώρα ξαφνικά... σοκαρίστηκε από τους μισαναπηρικούς στίχους του;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Στο στόχαστρο και τα τροχόσπιτα! – Ωμή παραβίαση της ελευθερίας διαμονής και μετακίνησης με νόμο – έκτρωμα!

Στο στόχαστρο και τα τροχόσπιτα! – Ωμή παραβίαση της ελευθερίας διαμονής και μετακίνησης με νόμο – έκτρωμα!

Μετά τα οικόπεδα, η κυβέρνηση στοχοποιεί και τα τροχόσπιτα - Νέος αισχρός νόμος που αχρηστεύει περιουσίες και όνειρα των Ελλήνων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα 2 διδάγματα του μπλακ άουτ στην Ιβηρική: Το φιάσκο της «πράσινης» ενέργειας και η τεράστια παγίδα του ψηφιακού χρήματος

Τα 2 διδάγματα του μπλακ άουτ στην Ιβηρική: Το φιάσκο της «πράσινης» ενέργειας και η τεράστια παγίδα του ψηφιακού χρήματος

Η μαζική διακοπή ρεύματος στην Ιβηρική έδειξε με εμφατικό τρόπο πόσο ευάλωτοι είναι οι ευρωπαίοι με τις ΑΠΕ και την απαξίωση των μετρητών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

Αδιανόητο ΠΔ για τα οικόπεδα - Η ζωή στην επαρχία γίνεται προνόμιο για τους πλούσιους - Χιλιάδες περιουσίες μικρομεσαίων γίνονται μη οικοδομήσιμα χωράφια!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Διακαινήσιμος εβδομάδα: «Ο Χριστός τα κάνει όλα νέα» – Επτά μέρες Αναστάσιμης γιορτής που λογαριάζονται σαν μία

Διακαινήσιμος εβδομάδα: «Ο Χριστός τα κάνει όλα νέα» – Επτά μέρες Αναστάσιμης γιορτής που λογαριάζονται σαν μία

Το πανευφρόσυνο πνεύμα της Διακαινησίμου καλεί τον κάθε χριστιανό να μετέχει στο πνευματικό πανηγύρι της Ανάστασης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Απόψεις: Σε πείσμα του μηδενισμού, το ελληνικό Πάσχα παραμένει χαραγμένο στην ψυχή όλων μας

Σε πείσμα του μηδενισμού, το ελληνικό Πάσχα παραμένει χαραγμένο στην ψυχή όλων μας

Το έθιμο του ελληνικού Πάσχα κλείνει μέσα του όλες τις αξίες της Ελλάδας - Αυτές που λαχταράμε, που νοσταλγούμε και που μας καθορίζουν ως Έλληνες

Απόψεις