ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Κορονοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»

Σαν να έχουν «ραντεβού» με τον κορωνοϊό, με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος οι «ειδικοί» άρχισαν να προετοιμάζουν τον κόσμο για επόμενη δόση...
Κορονοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»

Όσο οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, οι «ειδικοί» τελάληδες των φαρμακευτικών ξεκινούν να επικαιροποιούν το κλίμα τρομοκρατίας, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει μετά το τέλος της θερινής σεζόν.

Όσο ακόμα η Ελλάδα «βουλιάζει» από τουρίστες και το εισαγόμενο χρήμα ρέει άφθονο, οι «ειδικοί» φροντίζουν να κάνουν μετριοπαθείς προειδοποιήσεις για να μην διαταράξουν τον «μύθο» που ζουν οι συμπαθείς σανδαλοφόροι στη χώρα μας και να μη σαμποτάρουν τη βιομηχανία του τουρισμού. Άλλα οι δηλώσεις τους είναι «τόσο – όσο». Ούτε πολύ ανησυχητικές, ούτε πολύ καθησυχαστικές. Υπολογισμένες ακριβώς για να μην ενοχλήσουν την τουριστική «πιάτσα», άλλα να κρατούν σε εγρήγορση και το πελατολόγιο για τα σκευάσματα.

Του στυλ «μην παίρνετε πολύ αέρα, γιατί θα τα κουβεντιάσουμε από φθινόπωρο».

Σαν να πρόκειται για διακόπτη που πατήθηκε από κουμανταδόρο της προπαγάνδας υγειονομικού τρόμου, με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος τα ελληνικά ΜΜΕ άρχισαν να παπαγαλίζουν τις πρώτες στροφές από το «ποίημα» του νέου «κύματος» που… έρχεται.

Τα «απειλητικά» δημοσιεύματα για την παραλλαγή «Eris» έκαναν την εμφάνισή τους και βλέπουμε να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο. «Εντείνεται η ανησυχία στους επιστήμονες για το νέο στέλεχος κορωνοϊού», γράφουν τα συστημικά ΜΜΕ, και εντωμεταξύ η χώρα μας δέχεται ατελείωτα καραβάνια τουριστών από όλο τον κόσμο χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο, πράγμα που σημαίνει πώς αν υπήρχε ο παραμικρός λόγος να ανησυχούμε, αυτή τη στιγμή θα είχαν εκδηλωθεί ήδη σοβαρά φαινόμενα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όμως το «live your myth in Greece» συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ξενοδοχεία γεμίζουν, παραλίες γεμίζουν, καταστήματα εστίασης και διασκέδασης ασφυκτιούν. Η φύση πήρε τον δρόμο της όπως κάνει πάντα και η φυσιολογική ζωή επανήλθε στους ρυθμούς της, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τους «ιθαγενείς» που αργά ή γρήγορα «πρέπει» να επιστρέψουν στο πρόγραμμα υγειονομικού «σωφρονισμού».

Άλλωστε οι εξουσιαστές δεν ενδιαφέρονται για τις διεξόδους που χαρίζει η φύση στον άνθρωπο για τις βιολογικές απειλές που αυτός αντιμετωπίζει, καθώς οι ίδιοι πλουτίζουν από τεχνητά αδιέξοδα. Έχοντας κηρύξει πόλεμο στους τρόπους και τους νόμους της φύσης, επιβάλλουν τους δικούς τους όρους, δηλαδή τους όρους της αγοράς, της αέναης προξένησης (ή μεγέθυνσης) προβλημάτων, που φέρουν τις δικές τους πανάκριβες «λύσεις», τις οποίες και μονοπωλούν.

Και οι νόμοι της αγοράς υπαγορεύουν ότι το «διάλειμμα» τελειώνει και τα «κεφάλια» πρέπει να μπουν μέσα. Αν το καπιταλιστικό σύστημα αποκόμισε μυθικά πλούτη με το «εργαλείο» της πανδημίας, είναι εντελώς βλακώδες να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει και δεύτερη φορά.

Η χήνα με τα χρυσά αυγά που λέγεται υγειονομική «απειλή», δεν μπορεί να μένει για πολύ ανενεργή. Και άλλωστε έχουμε φτάσει σε ένα σημείο κοινωνικής δουλικότητας που δεν μας πέφτει πια… λόγος για τη φυσιολογικότητα της ζωής. Γι’ αυτή αποφασίζουν οι παγκόσμιοι «επιστάτες» μας όπως ο ΠΟΥ και το WEF. Αυτοί μας ορίζουν πότε θα είναι απαραίτητη η επόμενη δόση για την Covid, πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία, πότε θα λιώσουν οι πάγοι, ποια είναι η «φυσιολογική» οικογένεια, ποιος είναι ο «φυσιολογικός» άνθρωπος κ.ο.κ.

Και οι κυβερνήσεις ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις επιταγές της ελίτ. Και ακολουθούν το ίδιο ιερό «δόγμα» της Νέας Εποχής. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα το επινοούν και αν υπάρχει το μεγεθύνουν. Και η ελληνική κυβέρνηση διαπρέπει στην προθυμία για την υπηρέτηση αυτού του «δόγματος».

Η Μίνα Γκάγκα έδωσε το σύνθημα

Πριν από μερικές μέρες, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα δήλωσε στην ΕΡΤ ότι θα χρειαστούμε νέα δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό το φθινόπωρο, όπως χρειάζεται για την γρίπη.

Βέβαια το γεγονός ότι από την πρώτη δόση που έκανε ο ελληνικός πληθυσμός, μέχρι τη δόση του φθινοπώρου που έρχεται, έχουν παρεμβληθεί εκατοντάδες ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων, χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες και μια τρομακτική εκτίναξη της θνησιμότητας, είναι ο «ελέφαντας» στο δωμάτιο για τον οποίο όλοι κάνουν πώς δεν τον βλέπουν, ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

Το γεγονός ότι εκατομμύρια Έλληνες πιέστηκαν, εκβιάστηκαν, διώχθηκαν, λοιδορήθηκαν, χειραγωγήθηκαν και υποχρεώθηκαν να λάβουν μια πειραματική «βόμβα» για τον οργανισμό τους, δεν αποτελεί καν δημόσιο αντικείμενο συζήτησης. Δεν πιέζει ο λαός να μάθει την αλήθεια και για την ακρίβεια δεν θέλει να ξέρει. Προτιμά την άγνοια. Γιατί; Διότι ο «σωφρονισμός» πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, και το απέδειξε το 41%.

Άρα λοιπόν, γιατί να μην ζητάει με χαλαρότητα μια νέα δόση από φθινόπωρο η κυρία Γκάγκα, παρά τα εγκλήματα που έχουν γίνει; Γιατί να μας φαίνεται περίεργο, που τα κέντρα εξουσίας έχουν επιβάλλει τη δική τους κοσμοθεωρία στις μάζες; Εάν δεν αναζητάς την αλήθεια, τι θα σου στοιχίσει να καταπιείς άλλο ένα ψέμα;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.