×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Θα χρειαστεί κι άλλη αλλαγή κόουτς…


    Γεράσιμος Μανωλίδης

Άρης: Θα χρειαστεί κι άλλη αλλαγή κόουτς…


Άρης: Το πιο σημαντικό πράγμα στις ομάδες είναι να ξέρουν τι θέλουν., Κατ’ επέκταση τι ψάχνουν. Δεν αρκεί να γεμίσεις το στομάχι σου με κάτι, αν είναι να πεινάσεις γρήγορα στη διάρκεια της ημέρας. Ο Μίχαελ Ένινγκ για τον Άρη μοιάζει με… fast food.

Το Sportime σας ενημέρωσε πως ο Γερμανός προπονητής θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Χωρίς υπεκφυγές και κυβιστήσεις πρόκειται για μια λανθασμένη επιλογή. Σπάνια, πολύ σπάνια, είναι σωστή μια κριτική και μια άποψη πριν δούμε το έργο κάποιου κόουτς. Υπό αυτό το πρίσμα η παραπάνω τοποθέτηση μπορεί να πέσει στο κενό… Το γήπεδο θα δείξει.

Τα δεδομένα και η ανάλυση αυτών δεν οδηγεί σε διαφορετικό συμπέρασμα. Έχοντας περάσει για χρόνια από το στοιχηματικό κουρμπέτι της Γερμανίας (μικρών και μεγάλων κατηγοριών), αν τη συγκεκριμένη πρόσληψη την είχαμε στην Όσναμπικ, ή στην Άουε επί παραδείγματι, το σχόλιο που θα ακολουθούσε θα ήταν «λευκή πετσέτα».

Διαβάστε το προφίλ του Μίχαελ Ένινγκ

Ο Μίχαελ Ένινγκ όπου πήγε απέτυχε. Αυτό όμως μπορεί να είναι και συγκυριακό. Δεν πήρε δα και τόσες ευκαιρίες στη Γερμανία. Ουδέποτε μάλιστα ανέλαβε ένα ισχυρό project όπως ο Άρης. Μόνο το Αμβούργο. Η ομάδα του λιμανιού είναι… τρελή όμως. Εκεί απέτυχαν άλλοι κι άλλοι κόουτς.

Ο Άρης όμως μετά τον Τόλη Τερζή είχε ανάγκη ένα έμπειρο χέρι. Ακόμα και ο Σάββας Παντελίδης την περυσινή σεζόν χρειάστηκε χρόνο για να… στρώσει την ομάδα. Και μιλάμε για έναν τεχνικό που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα. Τόσο στην ομάδα, όσο και στη Super League 1.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα είναι ο 3ος τεχνικός για τον Άρη μέσα στη σεζόν. Θα χρειαστεί και 4ος… Διότι τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα ρόστερ γεμάτο από Ισπανόφωνους, έρχεται ένας Γερμανός. Σε παίκτες που έχουν διάθεση για το κάτι παραπάνω, η διοίκηση αντιτάσσει πειθαρχία. Ο Ένινγκ θέλει αμυντική προσήλωση και το έμψυχο δυναμικό διψάει για επιθετικότητα.

Ο Άρης χρειαζόταν έναν τεχνικό που να μιλά την ισπανική και να καταλαβαίνει τη συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση. Διαφορετικά έναν άνθρωπο που να ξέρει τι σημαίνει μια επίσκεψη στην Κρήτη, ένα ματς με τη Λαμία, μια έξοδος στο Αγρίνιο. Ο Ένινγκ καλείται να φέρει άμεσα αποτελέσματα και να βάλει τάχιστα την ομάδα σε θέση πλέι οφ. Δύσκολο task…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα