×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

To Sportime δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ στα πρωτοσέλιδά του!


    Γεράσιμος Μανωλίδης

To Sportime δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ στα πρωτοσέλιδά του!


Το ανάθεμα δεν πρέπει να πηγαίνει σε κανέναν Σταύρο Κόλκα. Δεν ευθύνεται αυτός. Ο άνθρωπος που χαρακτηρίζει σκατόψυχους οπαδούς άλλης ομάδας απλώς δεν πρέπει να έχει δημοσιογραφικό ρόλο. Το ανάθεμα και το «κρίμα» οφείλει να πηγαίνει σε όσους δίνουν δημόσιο λόγο σε… Κόλκες.

Αλλιώς να φανούμε δοτικοί και να παρέχουμε μικρόφωνο, κάμερα και βήμα και στους μπράβους και στους ανθρώπους της νύχτας για να μην το κουράζουμε. Ενδεχομένως αυτοί, εδώ που τα λέμε, να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και λιγότερο.

Τα social media δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα. Ναι, πιάνει το Sportime στο στόμα του. Κι αυτός κι αρκετοί ακόμα. Αλλά σε κανάλι να στοχοποιείς πρωτοσέλιδο σαν άλλος θεματοφύλακας του ηθικού και του σωστού, τη στιγμή που είσαι ο Σταύρος Κόλκας υπάρχει πρόβλημα και εννοείται μας ενοχλεί.

Έχουμε εξηγήσει πως το Sportime Team δεν είναι ανώνυμο άρθρο, αλλά μια ισχυρή υπογραφή. Άρα καλό θα είναι την επόμενη φορά να βρει κάτι πιο έξυπνο να πει. Ναι, για παράδειγμα σαν αυτό που μας είπε για το γεγονός πως δεν πληρώνεται από το PAOK TV. Τα άλλα για τα κατσικοχώρια, τους θηλυπρεπείς και τους Αθηναίους που έτυχε να αναλάβουν ιστορικά ΜΜΕ τα ακούω βερεσέ.

Το κακό είναι πως με αυτή την ιστορία δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Αυτό φυσικά ήταν και το ζητούμενο. Και θα είναι λάθος να πιστεύουμε πως ο οπαδός του ΠΑΟΚ εκπροσωπείται ή εκφράζεται από τον Σταύρο Κόλκα. Ναι, όλοι οι οπαδοί σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα τους δεν είναι και δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί. Αλλά από αυτό μέχρι να είναι όχημα έκφρασης ένας άνθρωπος με σπαργανική γνώση του αθλήματος και του επαγγέλματος απέχει παρασάγγας.

Το Sportime λοιπόν σέβεται και θα συνεχίσει να το κάνει τον ΠΑΟΚ. Πληρώνει δύο ανθρώπους από Θεσσαλονίκη για να έχει το παλμό της πόλης και της ομάδας. Έχει δύο σελίδες (μίνιμουμ) κάθε μέρα στην εφημερίδα του. Έχει αφιερώσει πρωτοσέλιδα για τις περσινές επιτυχίες και όχι μόνο. Διότι θα πει κανείς πως εκεί είναι το εύκολο.


Το πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «μπαμπά το πήραμε» ήταν ένα από τα πιο συναισθηματικά και τα πλέον κερδοφόρα σε κυκλοφορία. Την επομένη του αποκλεισμού από τον Αγιαξ υπήρξε πρωτοσέλιδο με τίτλο αυτό που φώναζε ο κόσμος στην εξέδρα. «UEFA MAFIA». Εκθειάστηκε το αήττητο. Η άμυνά του. Ο τεχνικός του. Φάτσα φόρα. Μα, για να έρθουμε και στο προκείμενο, στο πρωταθλητής χειμώνα του Ολυμπιακούνα θυμίσουμε κάτι. Μετά το ντέρμπι της Τούμπας και τη νίκη με 3-1, το πρωτοσέλιδο έλεγε: «ΠΑΟΚ. Πρωταθλητής Ελλάδας 2018-2019». Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…

Δείτε ακόμα περισσότερα πρωτοσέλιδα
Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα