×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επιχειρήματα τέλος, με την ΑΕΚ υπάρχει πλέον δεδικασμένο


  Γιάννης Χωριανόπουλος

Επιχειρήματα τέλος, με την ΑΕΚ υπάρχει πλέον δεδικασμένο. Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τις μεγάλες αλλαγές στο θέμα των ποινών


Η απόφαση αρχικά της Λίγκας και στη συνέχεια της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αλλάζει, πλέον, τα δεδομένα στο κομμάτι της επιβολής των ποινών στην Ελλάδα.

Είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε να μη συμβεί το παραμικρό μέσα ή γύρω από το κάθε γήπεδο. Γιατί αν συμβεί, υπάρχει, πλέον, δεδικασμένο. Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών. Τελεία και παύλα.

 • Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, επιχειρήματα ή νομικά τερτίπια.
 • Φινίτο. Επίσης, δεν υπάρχει μα μου σου του, δεν άκουσα, δεν είδα, δεν έστειλε έκθεση η Αστυνομία. Όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις που είναι επιφορτισμένες με τη διεξαγωγή αγώνων οφείλουν να ακολουθήσουν αυτής του ΟΑΚΑ, που πολύ καλά έκανε και ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έστειλε ακόμα και βίντεο στην Επιτροπή Εφέσεων.
 • Αλλά όχι στην Πειθαρχική της Λίγκας.
 • Με την απόφαση, που πάρθηκε στην υπόθεση της ΑΕΚ αλλάζει μέσα στα δικαστήρια και ο αθλητικός νόμος, ο οποίος λανθασμένα φυσικά δεν χαρακτήριζε ως βιαιοπραγία τη ρίψη αντικειμένων ή μολότοφ. Μπορεί ο νόμος να μην έχει αλλάξει στα χαρτιά αλλά άλλαξε επί της διαδικασίας.
 • Επίσης, η υπόθεση της ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία για όλες τις ΠΑΕ, με πρώτη την Ένωση (ως άμεσα θιγόμενη όσον αφορά το timing) να δει τι θα γίνει με τον κόσμο που πάει στο γήπεδό της. Γιατί είναι καταγεγραμμένο πως έξω από το ΟΑΚΑ υπήρξε ρίψη μολότοφ (το 90 είναι fake news μια και δεν καταγράφεται στην έκθεση της Αστυνομίας), κάτι που πλέον συνιστά αφαίρεση βαθμών και ματς χωρίς θεατές.
 • ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 • Με την απόφαση, λοιπόν, όλων των Επιτροπών για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ανοίγει ο δρόμος ώστε τα γήπεδα να γίνουν… εκκλησία.
 • Με το καλό να βρεθεί και ένας Δικαστής, που θα θεωρεί βιαιοπραγία και τη ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής μέσα σε κόσμο και ότι αυτό το γεγονός φυσικά και θα συνιστά διακοπή του αγώνα.
 • Από οπαδό οποιασδήποτε ομάδας και αν προέρχεται.
 • Όσο για την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα, καλό θα είναι να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Αν και εφόσον καταφέρει και γυρίσει από το -6 που είναι από τον ΠΑΟΚ, θα είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα της σύγχρονης εποχής. Επειδή, όμως, στην Ελλάδα ζούμε και αυτά δεν γίνονται, πρωτάθλημα τέλος για την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ γίνεται ακλόνητο και τεράστιο φαβορί. Με μια απόφαση δικαστηρίου, επίσης για να μην ξεχνιόμαστε.


Τελευταία Νέα