×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν είχε το προνόμιο του Ολυμπιακού


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν είχε το προνόμιο του Ολυμπιακού


Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε στη Λαμία, γιατί δεν ήταν καλός. Ο Παναθηναϊκός απαγορεύεται να κερδίζει αν δεν είναι καλός…

Καμία ομάδα στον κόσμο να μην μπει στο λούκι που έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Μην γίνετε ποτέ σαν τον Παναθηναϊκό… Πρεμιέρα του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το 1ο ημίχρονο στη Λαμία να περιλαμβάνει λάθη αλλά και μία συγκυρία για γέλια και για κλάματα. Η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης, σε πλάνο από την αίθουσα VAR, έπιασε τη στιγμή που οι διαιτητές VAR υποδέχτηκαν μία τσάντα σουβλάκια!

Συγκεκριμένα άνθρωπος εκτός της αίθουσας αφήνει τα εδέσματα στο έδαφος και στη συνέχεια κλείνει την πόρτα. Μπορεί στα social media να έγινε η σχετική πλάκα, να ξεχείλωσε το ζήτημα, όμως για λάθος λόγους. Στο χιούμορ περί μπάλας, τηλεόρασης και πιτόγυρων. Είναι βαθύτερο ό,τι έγινε φυσικά και από τη στιγμή που πολύ νωρίς στο ματς, λίγο μετά την παραλαβή της παραγγελίας δηλαδή, η αίθουσα VAR δεν δήλωσε παρούσα στη φάση που αλλοίωσε ξεκάθαρα τη ροή του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Αν γινόταν το 0-1;

Δεν επεσήμανε στον διαιτητή Σκουλά ότι έκανε λάθος που άφησε τη φάση στο χέρι του Βύντρα, στην ντρίμπλα που πήγε να «φάει» από τον Χρήστο Δώνη. Εικασία είναι και, φυσικά, δεν αποδεικνύεται ότι εκείνη την ώρα γίνονταν μερακλήδικα πράγματα στην αίθουσα… Ωστόσο η συγκυρία της κωμικοτραγικής εικόνας με την παραγγελία στην αίθουσα VAR και το σφάλμα των κ.κ. Κομίνη και Μπαλτά να μην διορθώσουν το λάθος του Σκουλά γράφει μία προβληματική πρεμιέρα της τηλεδιαιτησίας στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι στο 35’ -που λογικά θα ήταν στη χώνεψη η φάση- κανονικά και σωστά η αίθουσα VAR υπέδειξε το χέρι στο σουτ του Κολοβού και έτσι με 16 λεπτά καθυστέρηση ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που δικαιούται. Ένα απλό ερώτημα εδώ: Αν γινόταν το 0-1; Αν, δηλαδή, ο πολύ κακός Παναθηναϊκός του 2ου ημιχρόνου είχε προηγηθεί στο 20’; Πριν δεχτεί, δευτερόλεπτα μετά τη διαιτητική άρνηση του δικαιώματός του, το 1-0; Θα μπορούσε η όλη συζήτηση αυτή τη στιγμή να γίνεται σε άλλη βάση;

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κερδίζει…

…Χωρίς να είναι καλός. Αποδείχτηκε και στη φάση στο τέλος. Στο πέναλτι που δεν δίνεται στον Αστέρα Τρίπολης. Για το 1-1! Στο τράβηγμα της φανέλας του Μπαράλες. Εκεί το VAR και δούλεψε και δεν δούλεψε. Το θυμήθηκαν, δηλαδή, δεν είναι ότι το ξέχασαν όπως στη Λαμία. Απλά ο Κουμπαράκης δεν είδε. Έτσι ο Ολυμπιακός και το rotation έκανε και στη Ρωσία θα πάει ξεκούραστος και βαθμούς δεν έχασε και τα 40 εκατ. ευρώ θα τσεπώσει. Αγωνιστικά, φέτος, στο κομμάτι αυτό με την αξία του και όχι όπως τα πολλά προηγούμενα χρόνια.


Τελευταία Νέα