Παναθηναϊκός: Και ο Δώνης έπλασε τον Χατζηγιοβάνη


    Λάμπρος ΓκαραγκάνηςΟ Παναθηναϊκός βιώνει την ευλογία να βλέπει, πλέον, το ποδοσφαιρικό του τμήμα να δουλεύει με αξιοπρέπεια και την Ακαδημία ν’ αναλαμβάνει σημαίνοντα ρόλο.

Για πρώτη φορά δημόσια, αν και η ψυχή του το ξέρει, ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στο διάστημα απαξίωσης της ομάδας το καλοκαίρι. Στέλνοντας μήνυμα στους πάντες! Η αναφορά του στο… φαβορί για υποβιβασμό προ μηνών, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Είναι και η πρώτη δικαίωση για τον ίδιο και το επιτελείο του. Έβγαλαν λέξεις αταίριαστες με το Παναθηναϊκό λεξιλόγιο, οι οποίες πότισαν δηλητήριο τον κόσμο όλο το καλοκαίρι. Η ομάδα έπαιζε φιλικά και δεν ενδιαφερόταν κανείς να τα δείξει. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσον αφορά το «τριφύλλι», έβλεπαν συνολική αναγέννηση των «πράσινων» σ’ όλα τα τμήματα και… υποβιβασμό στην μπάλα!

Η δήλωση του Δώνη μπορεί να έχει μία δόση πικρίας, ίσως να ερμηνεύεται κι ως κόρνα του στιλ «ξέρω που βρίσκομαι», όμως θέλει να καταδείξει ότι όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα που ανέλαβε υπάρχει πρόοδος. Η πρόοδος φαίνεται στην προσωπικότητα, στη συνοχή, στο γενικότερο upgrade του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν έπρεπε σώνει και ντε, κάτι που απεχθάνεται ο κόουτς και καλά κάνει, να εστιάσουμε σ’ ένα πρόσωπο είναι στον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Είναι αυτός με τη μεγαλύτερη βελτίωση. Την επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Που άρχισε φουριόζος, είχε το θάρρος ή θράσος να ζητήσει 3 φορές δημόσια να πάρει πέναλτι (του έγινε το χατίρι, για να μην τον πάρει από κάτω, στη Λάρισα) και πλέον ξεπέρασε Κουρμπέλη, Μακέντα και είναι αυτός ο πρώτος εκτελεστής!

ΠΟΙΟΣ «ΣΤΡΑΜΑ», ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ;

Ο Γιώργος Δώνης επιβάλλεται να πιστωθεί το αγωνιστικό ξέσπασμα και την άνοδο επιπέδου του Τάσου. Ούτε ο Στραματσόνι που τον πίστεψε, ούτε ο Ουζουνίδης που απλά έδωσε κάποιες ευκαιρίες στον «μπαλαδόρο»! Πραγματικά μαζί του δούλεψε ο Δώνης. Οι προηγούμενοι στη θέση του Τάσου πήραν 6-7 παίκτες στη θητεία τους. Σίγουρα τον βοήθησαν, με την όποια στάση τους (ακόμη και να τον πείσμωσαν ν’ αποδείξει πράγματα κέρδος είναι).

Ο Δώνης, όμως, είναι αυτός που έβγαλε από μέσα του τον αληθινό Χατζηγιοβάνη, χωρίς ν’ ασχοληθεί με το μαλλί και το τατουάζ του… Το γνωρίζει κι ο ίδιος!commented on 5 Δεκεμβρίου 2018 Από
Από: Stergios

Λάμπρο, με τα διοικητικά, θα υπάρχει εξέλιξη η μία από τα ίδια;

commented on 5 Δεκεμβρίου 2018 Από
Από: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.