Βοτανικός: Όλα ΓΙΝΟΝΤΑΙ για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ


    Λάμπρος ΓκαραγκάνηςΟ Βοτανικός, άλλωστε, και η υλοποίηση της νομοθετημένης Διπλής Ανάπλασης είναι το πλάνο που θα βγάλει το «τριφύλλι» από την κρίση. Κι αυτό το θέλει κανείς; Μπα…

Χωρίς να υπάρχει καν ως γεγονός, οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα διοικητικά πέρασαν σε πρώτη μοίρα. Ήταν βέβαιο και λεγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία πως κάτι τέτοιο θα συμβεί στη διακοπή. Απλά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά, επέσπευσε τις διαδικασίες στην προσπάθεια που θα γίνει να επιστρέψουν οι «πράσινοι» σε ό,τι συνέβαινε τον περασμένο Απρίλιο. Άλλωστε το σαμποτάζ στο έργο Νταμπίζα – Δώνη άρχισε το καλοκαίρι, με αφορμή πάλι τα διοικητικά, αλλά δεν έκατσε η φάση γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγαινε καλά.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΕΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκε το Sportime με τον μοναδικό τρόπο να σωθεί μία για πάντα, χωρίς να έχει κανέναν προστάτη, ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που φτιάχνουν γήπεδο, δεν ξέρουν και ξέρει ποιος; Η έρευνα αυτή ουσιαστικά ολοκλήρωσε έναν νέο κύκλο ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε, που είχε ως αρχή την πραγματικότητα ότι στη Λεωφόρο δεν μπορεί να προκύψει στέγαση του ποδοσφαίρου ως οριστική λύση των επόμενων ετών και την επίσης πραγματικότητα ότι το Athens Alive δεν γίνεται ν’ αποτελέσει άμεση λύση. Απόδειξη ότι το Πάσχα του 2018 στον προγραμματισμό πήγε άνοιξη ή καλοκαίρι του 2019.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι αυτή που σήμερα θα έπρεπε να βρίσκεται το «πράσινο παλάτι». Και είναι πέτρες, χώμα, ο σκελετός ενός κτίσματος κι… ένας κορμοράνος που είδαμε στον παρατημένο Βοτανικό!

Αν υπάρχει ένα μεγάλο «γιατί» είναι το εξής. Ένα «γιατί» που να εξηγεί τον λόγο που ο Παναθηναϊκός μένει άστεγος. Δεν προέκυψε μία Παναθηναϊκή διοίκηση, που να θέλει μόνο το καλό του σωματείου. Που θ’ αγνοήσει τις επικοινωνιακές ανοησίες περί γειτνίασης με του Ρέντη, σε περιοχή εντός του Δήμου Αθηναίων. Που θα κάνει το αυτονόητο. Θα έχει τη βούληση και, φυσικά, το χρήμα ώστε να στεγάσει τον… σύλλογο μεγάλο! Η άποψή μου ξεκάθαρη εδώ και χρόνια. Έλληνας επιχειρηματίας δεν μπορεί να το κάνει αυτό, για λόγους που ειλικρινώς αγνοώ.

Μακάρι να ξυπνούσα το πρωί και να είχα 100 εκατ. ευρώ! Ν’ αφήσω 1 εκατ. στην άκρη για να μην έχει ανάγκη κανέναν η οικογένειά μου και να βάλω τα 99 στο όνειρο αυτό. Μόνο ξένος μπορεί να δει ψυχρά, καθαρά κι επιχειρηματικά, το χρυσάφι που είναι θαμμένο στα μπάζα του Βοτανικού. Χρειάζεται διοίκηση… βράχος. Με ατσάλι αντί για νεύρα, ώστε να κλείσει τ’ αυτιά στη χαζομάρα, η οποία θέλει άστεγο τον Παναθηναϊκό και δέσμιο συμφερόντων.

Το Sportime με την έρευνα που παρουσίασε σάς δίνει μία εικόνα… λάσπης. Που με συγκεκριμένες κι όχι δύσκολες κινήσεις, μπορούν να κάνουν το «τριφύλλι» ασυναγώνιστο. Ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα, φυσικά, έχει σχέση αποκλειστικά μ’ αυτό. Αν δεν συνδεόταν ποτέ το όνομα του κάθε Πιεμπονγκσάντ με τον Βοτανικό, δεν θα υπήρχε αυτή η αντίδραση. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι κανείς δεν πρέπει να παίζει με τον κόσμο κτλ, να θυμηθούν πόσο σανό έχουν καταναλώσει την τελευταία δεκαετία με ψέματα που διέλυσαν τον σύλλογο και μετά να σηκώσουν το δάκτυλο και να ζητήσουν ευθύνες.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.