×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Να μιλήσουν στον κόσμο


Μάνος Ανδρουλάκης

Να μιλήσουν στον κόσμο


Για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γραφτούν τόμοι. Εσχάτως, φάνηκε να υπάρχει κινητοποίηση αναφορικά με το project «Διπλή Ανάπλαση».

Τελειώνει κι ο Ιούλιος, αλλά κάτι επίσημο δεν έχει βγει. Από την πλευρά του Κώστα Μπακογιάννη, η τελευταία ενημέρωση λέει ότι εντός του καλοκαιριού θα ανακοινωθεί το σχέδιο.

Τώρα διαδίδεται ότι η «πράσινη» διοίκηση σκέφτεται αναπροσαρμογή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με ένα πλάνο που θυμίζει αυτό του 2016. Δηλαδή χάθηκαν τέσσερα χρόνια. Αν γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω, δηλαδή στο προεδρικό διάταγμα για τη «Διπλή Ανάπλαση», τότε χάθηκαν οκτώ χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλαφούζος-Μπακογιάννης: Η ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο τραπέζι

Επαναλαμβάνω: Δεν εξετάζεται το πώς και το γιατί, γιατί χρειάζονται τόμοι. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει διαμορφώσει ελαφρώς τα VIP του «Απ. Νικολαΐδης» και κάποιους εσωτερικούς χώρους. Και… ταΐζει το ΟΑΚΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» διχάζονται, μπερδεύονται, χάνουν την πραγματική τους ιδιότητα που δεν είναι άλλη από την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων. Ένα δίωρο την εβδομάδα για το θέαμα, για την αποφόρτιση, για την παρέα.

Με τούτα και με ‘κείνα, η χρηματοδότηση για την ανέγερση γηπέδου στον Βοτανικού δεν έχει βρεθεί. Εν πάση περιπτώσει, σε περίπτωση που η διοίκηση έχει χαράξει μία στρατηγική για το «Απ. Νικολαΐδης», θα πρέπει να την επικοινωνήσει στον κόσμο. Αλλιώς, αβεβαιότητα ξανά…

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα