×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το κακό timing του Νίκου Νταμπίζα


    Μάνος Ανδρουλάκης

Το κακό timing του Νίκου Νταμπίζα


Νίκος Νταμπίζας: Έδωσε απάντηση στους επικριτές του με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Στοχευμένες αναφορές από συγκεκριμένους δημοσιογράφους/αρθρογράφους» και «διαστρεβλωμένη πραγματικότητα που… στοχευμένα έχει επικοινωνηθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους». Τάδε έφη, Νίκος Νταμπίζας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επέλεξε να απαντήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή σε εκείνους όσοι υποστηρίζουν ότι το πλάνο «ελληνοποίησης» εγκαταλείφθηκε και επανήλθε μετά την αποχώρησή του.

Αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος και, πράγματι, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τόσο πριν όσο μετά το «διαζύγιο», ότι οι περισσότεροι βασικοί είναι ντόπιοι.

Έχει δίκιο ο Νίκος Νταμπίζας που επισημαίνει ότι δεν υπάρχει διαφορά στο συγκεκριμένο σκέλος, δεδομένου ότι μεσολάβησε ένα καλοκαίρι με πολλές επεκτάσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών και προωθήσεων από την Κ19 στην ανδρική ομάδα.

Δεν είναι, όμως, σωστό το timing. Ασχέτως αν στο δεύτερο υστερόγραφό του δηλώνει: «Με γεμίζει ικανοποίηση η σταδιακή βελτίωση της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Το πλάνο εξελίσσεται σταδιακά και σε βάθος χρόνου όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα και τη διάρκεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Νταμπίζας θα δώσει απαντήσεις και για τον Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πιο σημαντική νίκη της σεζόν και, μάλιστα, με μία επική ανατροπή που παραπέμπει σε ένδοξες ημέρες του παρελθόντος.

Διανύει, πράγματι, ένα καλό «φεγγάρι» που είχε αφετηρία το διάστημα πριν από την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα.

«Σε βάθος χρόνου όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα». Πολύ σωστά. Και έτσι θα γίνει. Ήταν, όμως, άστοχη όχι η ανάρτηση, αλλά η περίοδος που επιλέχθηκε να γίνει.

Πιθανώς, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας να «διαβάζει» το μέλλον και να προβλέπει ότι η βαθμολογική άνοδος βρίσκεται προ των πυλών. Θα μπορούσε, όμως, να επιλέξει μία πιο… ουδέτερη περίοδο για να απαντήσει.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα