×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟ; Δεν πάω…


    Μάνος Ανδρουλάκης

ΠΑΟ; Δεν πάω…


«Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού».

Το έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργο Δώνη. «Για το καλό του Παναθηναϊκού» σε έναν άνθρωπο που ως παίκτης προσέφερε πολλά και κατέκτησε τίτλους. «Για το καλό του Παναθηναϊκού» σε έναν άνθρωπο που ως προπονητής πήρε την ομάδα από τα τάρταρα και την έφτασε στο σημείο να είναι ανταγωνιστική.

Άρχισε το καλοκαίρι του 2018 με παίκτες που και οι ίδιοι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δε γνώριζαν και έφτασε στο σημείο να νικάει ΑΕΚ (με επική ανατροπή), ΠΑΟΚ. Δεν ηττήθηκε από τον πρώτο και καλύτερο φέτος Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ούτε άξιζε να χάσει στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Α. Τσιράκης: Καταργώντας ξανά τη λογική

Και αναρωτιούνται οι νοήμονες; Πώς θα προχωρήσει το οποιοδήποτε project αν ο προπονητής που, δεδομένα, έχει βάλει την ομάδα σε τροχιά προόδου, απομακρύνεται με αυτόν τον τρόπο;

Είναι λογικός ο χειρισμός αυτός για μία ΠΑΕ; Για μία εταιρεία; Και δηλαδή τι θα γίνει μετά το φευγιό του Δώνη; Θα έρθει ο επόμενος και θα πάρει το πρωτάθλημα; Μα, με τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση, ακόμα και να το πάρει, δεν αποκλείεται να τον διώξει…


Τελευταία Νέα