Παναθηναϊκός: Από τον γνώστη της ομάδας και της ελληνικής πραγματικότητας (Γιώργος Δώνης), στον Ντάνι Πογιάτος και τον Λάζλο Μπόλονι.

Όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, αρκετοί φίλαθλοι δυσανασχέτησαν.

Ανέλαβε μια ομάδα από το μηδέν, με αρκετούς άγνωστους νεαρούς και ελάχιστους ξένους λόγω μεταγραφικών αποκλεισμών, ώσπου την έφτασε στο σημείο να νικά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και να κοιτάζει στα μάτια τον πολύ ανώτερο Ολυμπιακό.

Η περυσινή 4η θέση ήταν μία πρώτη, μίνι, επιτυχία για έναν Παναθηναϊκό που το 2018 φλέρταρε με τον υποβιβασμό.

Η αντικατάσταση του Νίκου Νταμπίζα με τον Τσάβι Ρόκα και του Δώνη με κάποιον Ντάνι Πογιάτος δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η έλευση του Πιέρ Ντρεοσί επίσης δεν έχει συγκινήσει κανέναν στον σύλλογο, ενώ η επιλογή του 67χρονου Λάζλο Μπόλονι με τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις κατέληξε σε φιάσκο.

Μία κάκιστη σεζόν για τον σύλλογο ολοκληρώνεται την Κυριακή και πλέον το ζητούμενο είναι ένα: Να βρεθεί γρήγορα ο κατάλληλος προπονητής.

Από την προετοιμασία μπαίνουν οι βάσεις, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη μέχρι τότε να έχει έρθει ο σωστός. Θα μου πεις «ποιος θα τον φέρει;» Ναι, είναι κι αυτό όντως. Ε, πρέπει με κάποιο τρόπο να προκύψει συμφωνία με έναν προπονητή αντάξιο του Παναθηναϊκού. Έτσι δεν είναι;