Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η αναζήτηση για την έλευση του τεχνικού που θα κληθεί να συμβάλει στην επάνοδο στην αγωνιστική «κανονικότητα». 

Συνεχίζεται η αναζήτηση για την έλευση του τεχνικού που θα κληθεί να συμβάλει στην επάνοδο στην αγωνιστική «κανονικότητα». 

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η αναζήτηση για την έλευση του τεχνικού που θα κληθεί να συμβάλει στην επάνοδο στην αγωνιστική «κανονικότητα». 

Ο Παναθηναϊκός του Ντάνι Πογιάτος και του Λάζλο Μπόλονι αποδείχθηκε κάτω του μετρίου σε δημιουργικό και εκτελεστικό σκέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η αμυντική λειτουργία πήρε, συνολικά, καλό βαθμό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις δύο προηγούμενες σεζόν, με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, η ομάδα έβγαλε πυγμή για κάποιο διάστημα.

Παρά τις απαγορεύσεις, τις ποινές, την κόντρα-διαιτησία σε πολλά ματς, τα χίλια δυο προβλήματα γενικότερα και το φτωχότατο ρόστερ (για τα πραγματικά δεδομένα του κλαμπ), υπήρξαν αγώνες που ο φίλαθλος χάρηκε ποδόσφαιρο ή έστω έβλεπε να βγάζουν μπόλικο πάθος οι παίκτες.

Φέτος ήταν πραγματικά ελάχιστες οι στιγμές που συνέβαινε αυτό, απόρροια της κάκιστης pre-season οργάνωσης και των αμφιλεγόμενων προσώπων που κλήθηκαν να πάρουν καίριες αποφάσεις για το τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να βρει έναν προπονητή που δεν θα στήσει απλά ένα αξιοπρεπές σύνολο στο χορτάρι, αλλά θα προσφέρει πολλά στο μέτωπο της ομοιογένειας και θα μεταδώσει το απαιτούμενο πάθος.

Με την ομάδα να είναι φάντασμα του εαυτού της είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να μη χαθεί ακόμα μία σεζόν. Ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο δεν νοείται να αποδειχθεί soft. O Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να το υπολογίσει (και) αυτό.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Κομβικό Σαββατοκύριακο για τον προπονητή