×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στο… repeat


Μάνος Ανδρουλάκης

Στο… repeat


Πάει και ο Τσάβι Ρόκα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής που διαδέχθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2018.

Από τον Νοέμβριο του 2014, όταν είχε αποχωρήσει για πρώτη φορά ο «Ντάμπι» μέχρι το καλοκαίρι του 2018, πέντε άνθρωποι συνδέθηκαν με το συγκεκριμένο πόστο.

Χοντρικά, κάθε χρόνο υπάρχει κι ένας νέος τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα και, εν προκειμένω, το κακό είναι ότι δεν πρόλαβε καν να φορέσει… μπουφάν ο Τσάβι Ρόκα.

Όχι δηλαδή ότι είχε άδικο η ΠΑΕ για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συνεργασία λύθηκε προτού καν χρονίσει, όμως, το πρόβλημα είναι πως τα πάντα γίνονται στο… repeat.

Αν πηγαινοέρχονται με τέτοια συχνότητα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης (βάζουμε μέσα και τον προπονητή Ντάνι Πογιάτος) είτε δεν έχεις δομήσει ένα ισχυρό πλάνο από την αρχή είτε δεν σε ενδιαφέρει να μακροημερεύσει.

Προς Θεού, να ξεκαθαριστεί ότι ο Τσάβι Ρόκα δεν φεύγει με θετικό πρόσημο. Πήρε καλό βαθμό στο γρήγορο… ξεδιάλεγμα ορισμένων παικτών, αλλά μέχρι εκεί. Για να δούμε τι θα δούμε στο εγγύς μέλλον…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Γιούργκεν Κόλερ

Παναθηναϊκός – Οι τελευταίες ειδήσεις

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το SportimeΤελευταία Νέα