ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΗ

2021, χάρισέ μας μία επική κόντρα Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στην Premier League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διαγράφει μία τρομερή πορεία μέχρι τώρα στο αγγλικό πρωτάθλημα και φωνάζει «παρών» στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.
2021, χάρισέ μας μία επική κόντρα Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στην Premier League!

Ποδαρικό στο 2021 με μία ακόμα νίκη και ξανά μετά από χρόνια στην κορυφή της Premier League στα μέσα της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διαγράφει μία τρομερή πορεία μέχρι τώρα στο αγγλικό πρωτάθλημα και φωνάζει «παρών» στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Μία εξέλιξη, που φαινόταν απίθανη πριν δύο μήνες, ωστόσο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διέψευσαν τα προγνωστικά και πλέον βάζουν πολύ δύσκολα στη Λίβερπουλ με την οποία ισοβαθμούν στο 33 βαθμούς μετά από 16 αγώνες.

Η χθεσινή νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα δεν ήρθε με εμφατικό τρόπο. Αντίθετα, ήρθε στις λεπτομέρειες απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, η οποία μέχρι την τελευταία φάση διεκδίκησε τον βαθμό στο Ολντ Τράφορντ αλλά τελικά την «λύγισε» το αμφισβητούμενο πέναλτι, που δόθηκε υπέρ του Πογκμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 2-1: «Κόκκινοι διάβολοι» για πρωτάθλημα, πάτησαν κορυφή (vids)

Πλέον, τέτοιου είδους οριακές νίκες αποτελούν συχνό φαινόμενο για τη Γιουνάιτεντ, που χτίζει χαρακτήρα, αποκτά αυτοπεποίθηση και επαναφέρει στο «Θέατρο των Ονείρων» την αύρα του πρωταθλητισμού, που τόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Στο επικό σωτήριο τάκλιν του Ερικ Μπαϊγί και την σπουδαία επέμβαση του Ντε Χέα στα τελευταία λεπτά καθρεπτίζεται η φετινή ψυχολογία της κόκκινης πλευράς του Μάντσεστερ.

Μιας ομάδας, που υστερεί αμυντικά αλλά με έναν μαγικό τρόπο βρίσκει συνεχώς τις λύσεις για να βγαίνει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό το «μέταλλο», που είναι απαραίτητο για να φτάσει μία ομάδα μέχρι το τέλος στην Premier League. Αυτό ακριβώς μοιάζει να έχει βρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με ηγέτη τον εκπληκτικό Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος είναι πραγματικά απόλαυση ακόμα και στην μέτρια βραδιά του. Από το πουθενά δημιουργεί φάση για γκολ, εκτελεί από κάθε σημείο μέσα και γύρω από την περιοχή και γενικότερα έχει αλλάξει επίπεδο το σύνολο του Σόλσκιερ.

Καθόλου εύκολο, όμως δεν θα είναι για την ομάδα του Νορβηγού τεχνικού να αντέξει στην κούρσα του τίτλου.

Μία κούρσα, στην οποία από νωρίς, η πρωταθλήτρια και πιο πλήρης Λίβερπουλ πήρε… κεφάλι. Ωστόσο, οι Ρεντς δεν είναι σε καμία περίπτωση στα καλύτερά τους. Μετρούν κομβικές απουσίες και το τελευταίο διάστημα βασικά στελέχη τους διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Όλα αυτά επέτρεψαν στη Γιουνάιτεντ να πιάσει κορυφή στο Νησί και να ανοίγει την όρεξη στους ποδοσφαιρόφιλους.

Τι θα ήταν ιδανικότερο, άλλωστε, για έναν φίλο της στρογγυλής θεάς από μία επική κόντρα των δύο μεγαλύτερων ομάδων της Αγγλίας για τον φετινό τίτλο;  Η απάντηση είναι δεδομένη: Τίποτα απολύτως!

Αν η Γιουνάιτεντ αντέξει και η Λίβερπουλ συνεχίσει στα γνωστά στάνταρ της, οι επόμενοι μήνες αναμένονται συγκλονιστικοί.

2021, κάνε μας αυτή τη χάρη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2021, χάρισέ μας μία επική κόντρα Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στην Premier League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.