Διαιτησία: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συνεχίζει να φέρνει απίθανους ξένους διαιτητές, κάνοντας έξαλλους παράγοντες και Έλληνες ρέφερις.

Διαιτησία: Για ακόμα μια αγωνιστική, οι ξένοι διαιτητές που «ανακάλυψε» ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ήρθαν, δεν είδαν, πήραν το μεροκάματο και απήλθαν.

To… ανέκδοτο με Λευκορώσους στο χορτάρι και Πορτογάλο στο VAR στη Τούμπα, δεν βλέπει στο 90′ το επιθετικό φάουλ του Μουργκ στον Γκάμα πριν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Κουλμπάκοφ είναι χωρίς σήμα στη μπλούζα!

Από ανατολικό μπλοκ, το… ανέκδοτο και στη Λεωφόρο. Ουκρανός με τη μπλούζα έξω από σορτσάκι στο χόρτο, Ολλανδός στο VAR. Στις καθυστερήσεις μπροστά στα μάτια του δεν βλέπει το πέναλτι στον Μακέντα. Ευτυχώς ο Ολλανδός στο VAR ήταν ξύπνιος και το «μάζεψε».

Ξένοι από το… πανέρι για να βγαίνουν τα παιχνίδια. Πλέον φωνάζουν όλοι. Και παράγοντες, αλλά και οι Έλληνες διαιτητές. Και με το δίκιο τους οι τελευταίοι.

Ο Κλάτενμπεργκ θα πάρει ένα «χαρτί», κάνοντας διεκπεραίωση στους ορισμούς, στήνοντας… ξόβεργες για να πιάσει κάνα διαιτητικό «πουλί», σαν αυτά που βλέπουμε όλη τη σεζόν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στο πρωτάθλημα της Super League.

Κανένα σεμινάριο, μηδέν εκπαίδευση. Και θέλει να ανανεώσει και πρόωρα το συμβόλαιο του. Κοινώς, έχει βρει τον μήνα που θρέφει τους 11!

Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να μην βγάζουν οι ανακοινώσεις οι ΠΑΕ. Γι’ αυτό κι έχει συχνή επικοινωνία με τους περισσότερους από το κλειστό club των Big 4.

Kάπου στράβωσε ο γιαλός!

Αυτό που κάνει ο Άγγλος το έκαναν και με μεγαλύτερη επιτυχία και οι προηγούμενοι στην ΚΕΔ. Έλληνες, ξένοι. Και στοίχιζαν και πολλά λιγότερα!

Αφού δεν μπορούν να φτιάξουν τη διαιτησία, ας φτιάξουν τουλάχιστον τα οικονομικά της ΕΠΟ.

Είναι κρίμα να «πεθαίνει» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για να προσθέτει μηδενικά στον τραπεζικό του λογιαρασμό ο Άγγλος.