×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εγιναν, γίνονται και θα ξαναγίνουν!


    Νίκος Μαρκάτος

Εγιναν, γίνονται και θα ξαναγίνουν!


Το γκολ του Σουντανί στο Βόλο ήταν κανονικό. Αλλά όσο η ΕΠΟ δεν πληρώνει για τη γραμμη του οφσάιντ το… έργο θα το ξαναδούμε!

Μια ανύπαρκτη ΕΠΟ, ένα μισό… VAR, μια ελλειπέστατη εκπαίδευση και κάποια (ανθρώπινα) λάθη που δεν θα διορθωθούν ποτέ.

Γιατί την βάζεις την π#@τανα την τεχνολογία; Για να μειώσεις τα λάθη. Να μειώσεις την καχυποψία και την προκατάληψη. Για το καλύτερο του αθλήματος. Κάντο σωστά όμως!

Το πρόβλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι οι διαιτητές είναι άμοιροι ευθυνών, ξεκινάει και τελειώνει στην ΕΠΟ.

Με το… στανιό να βάλει το VAR. Μέσα σε ένα εξάμηνο. Γρήγορα ναι, πρόχειρα επίσης ναι! Σεμινάρια ταχύρυθμα το καλοκαίρι.

Μόλις τελείωσαν τα λεφτά, σταμάτησε και το project. Μισό. VAR χωρίς την γραμμή του οφσάιντ. Η γραμμή της Νova δεν υπάρχει στο var room. Αν η NOVA βγάλει σε κάποιο ριπλέι πριν την… ετυμηγορία των διαιτητών, τη φάση με τη γραμμή, έχει καλώς. Αν όχι, όπως στο Βόλο που βγήκε μετά, καληνύχτες!

Αυτό βλέπει ο διαιτητής στο VAR χωρίς τη γραμμή.

Εγινε λάθος στη Ριζούπολη στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη, νέο λάθος στο Βόλο στο γκολ του Σουντανί και… περιμένουμε την επόμενη στραβή. Οσο δεν μπαίνει η γραμμή, αυτά θα συμβαίνουν κάθε Κυριακή, Κυριακή παρά Κυριακή, μια φορά το μήνα. Η συχνότητα δεν παίζει κανένα ρόλο.

Γιατί είναι δεδομένο οτι θα γίνει. Πότε; Που; Κάπου, κάποτε.

Οταν θα προκύπτουν τέτοιες φάσεις, οριακές, οι διαιτητές θα τις παίζουν κορώνα – γράμματα. 50/50. Αυτό δεν ήθελαν οι παράγοντες; Το 50/50; Αυτό θα έχουν.

Και επαναλαμβάνω. To γκολ του Ολυμπιακού ήταν ΚΑΘΑΡΟ. Επρεπε να μετρήσει. Ο Φίλος κακώς σήκωσε τη σημαία του. Ο Ευαγγέλου με τον Φωτόπουλο κακώς έκαναν support στην απόφαση του Βοιωτού βοηθού, αλλά αυτό ορίζει το πρωτόκολο, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος.

Αυτά. Μέχρι τα επόμενα…ly

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα