×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κομίνης: Ο αγώνας τώρα, δικαιώνεται!


    Νίκος Μαρκάτος

Κομίνης: Ο αγώνας τώρα, δικαιώνεται!


Θα μείνει στην ιστορία. Είναι πλέον κομμάτι της. Μαύρο κι άραχνο, αλλά είναι. Ο Γιώργος Κομίνης ξαναχτύπησε!

Πέρσι αποφάσισε που θα πάει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν θα το ξεχάσει κανείς. Ούτε ο ίδιος. Με δική του απόφαση (δεν κρίνω αν ήταν σωστή ή λανθασμένη), έχρισε πρωταθλητή. Πέρσι αποφάσισε που θα πάει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν θα το ξεχάσει κανείς. Ούτε ο Κομίνης. Με δική του απόφαση (δεν κρίνω αν ήταν σωστή ή λανθασμένη), έχρισε πρωταθλητή. Απόφαση που δεν πάρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εντός των αποδυτηρίων, αφού φεύγοντας από το χορτάρι μείναμε στο οφσάιντ και στη συνέχεια από το Φ.Α. πληροφορηθήκαμε οτι τελικά ήταν γκολ!

Το ξαναγράφω. Δεν σχολιάζω, δεν μπαίνω στη διαδικασία. Ποια απόφαση ήταν η σωστή. Εξάλλου ούτε η ΚΕΔ το έκανε, αφού η συγκεκριμένη φάση δεν προβλήθηκε ΠΟΤΕ και σε κανένα σεμινάριο! Το οτι πάρθηκε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, αποτελέι παραποίηση-καταστρατήγηση των κανονισμών. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Πριν λίγο, ο Θεσπρωτός, διεθνής, ρέφερι, αποφάσισε – ή αν θέλετε συνέβαλε τα μέγιστα- και πάλι με τη σφυρίχτρα του ποιος θα πέσει κατηγορία. Τον πρωταθλητή δεν μπορούσε να τον κρίνει άλλωστε, αφού τα ντέρμπι τα σφύριξαν ξένοι.

Και όσο υπάρχουν Κομίνηδες θα συνεχίζουν να τα σφυρίζουν μέχρι… το Κογιότ να πιάσει το ρόουντ ράνερ!

Χάρη σε πέναλτι – σκάνδαλο που μόνο εκείνος είδε, που δεν χρειάζεται καν ριπλέι, που είναι εξώφθαλμο, άνοιξε το δρόμο στον ΟΦΗ για να σωθεί εκείνος και να πέσει ο Πλατανιάς. Μια ματσάρα, διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ένας διαιτητής δυσφήμιση της κατηγορίας (του).

Στο τελευταίο ματς της σεζόν, ο διαιτητής με τους περισσότερους ορισμούς φέτος, γίνεται και πάλι το (αρνητικό) πρόσωπο της ημέρας! Ο διαιτητής που έπρεπε να ήταν από πέρσι το καλοκαίρι εκτος πινάκων. Αλλά κάποιος τον κράτησε. Νταβατζιλίκι.

Ο αγώνας (του) τώρα, δικαιώνεται!


Τελευταία Νέα