VAR: Δεν αρχίσαμε καλά!

Μας κρεμάσανε κουδούνια πριν ακόμα... σκάσει το πρώτο φαλτσοφύριγμα!

VAR: Βγήκανε οι πίνακες, ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ, τελείωσε το σεμινάριο και λες να πας για κανένα μπάνιο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Τι ζητήσαμε ρε Μέλο (Περέιρα); Μια βδομαδούλα να ξαποστάσουμε, να ανεβάσουμε καμιά selfie από την ξαπλώστρα και μετά ξανά τα κεφάλια μέσα.

Ούτε αυτό; Με λάπτοπ στην παραλία να μας κοροϊδεύει ο κόσμος; Τι τραβάει ο οργανισμός την …. καραμούζα. Να τα λέμε κι αυτά (και θα τα γράφουμε)!

Το πρωτάθλημα κάνει σέντρα σήμερα, αλλά πριν το πρώτο φαλτσοφύριγμα ξεκίνησαν τα ευτράπελα!

Να τα πάμε με τη σειρά γιατί αλλιώς θα χάσουμε το μέτρημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Πρώτη επιλογή ο Άγγελος Χαριστέας

VAR κατ’ οίκον!

VAR από σήμερα λοιπόν, μέχρι… όποτε. Πριν κάτι μήνες, η ενημέρωση από την ΚΕΔ ήταν για Video Assistant Referee σε κεντρικό κτήριο (κάπου στη Κηφισίας). Τελικά μάλλον δεν τα βρήκαν στη μίσθωση και το γύρισαν στο VAR με… βαν, έξω από το κάθε γήπεδο.

VAR με… οδική βοήθεια!

Βανάκι λοιπόν και στις πόρτες αυτοκόλλητο «μπαμπά μην τρέχεις». Μέχρι στιγμής για την πρώτη αγωνιστική μόνο τα ζευγάρια δεν έχουν αλλάξει. Από ώρες και μέρες άλλο τίποτα. Η τελευταία αλλαγή ήταν στη σέντρα του Ατρόμητος – ΑΕΛ και ΑΕΚ – Ξάνθη. Το πρώτο πήγε ένα τέταρτο νωρίτερα (18.45) και το δεύτερο μισό ώρα αργότερα (22.00).

Ο λόγος; Για να μην πιάσει κάνα λάστιχο το βαν του VAR στο Περιστέρι και αργήσει να πάει στο ΟΑΚΑ! Η ΚΕΔ έχει μεριμνήσει για οδική βοήθεια;

Διπλοβάρδια ο Τζοβάρας!

Αλλαγή και στους διαιτητές. Παραμονή του Ολυμπιακός – Αστέρας (των φρονίμων) τα παιδιά της ΚΕΔ ενημέρωσαν ότι αντί του Σιδηρόπουλου, χρέη Varιστα θα εκτελέσει ο Τζοβάρας. Ο Φθιωτός θα κάνει Σου-Κου στην πρωτεύουσα, αφού την Κυριακή το βράδυ θα είναι VAR και στο ΑΕΚ – Ξάνθη.

Δίνει δικαιώματα…

Ξημερώματα δεν ήταν όταν έγινε γνωστή η αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου. Απογευματάκι Παρασκευής συγκεκριμένα. Για μας. Για την ΚΕΔ, μέρες τώρα, μαύρα μεσάνυχτα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης βγήκαν οι ορισμοί. Τετάρτη με Παρασκευή, δύο 24ώρα. Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ισπανοί, Σουηδοί, Ελληνες (έχει πολύ κόσμο το ανέκδοτο) καθαρίζουν (μεικτά) όλοι μαζί κοντά ένα μύριο ευρώ και δεν μερίμνησαν -όχι να βγάλουν- αλλά να δουν (πριν ορίσουν) αν μπορεί να έρθει στην Αθήνα από την Ρόδο ο Σιδηρόπουλος.

Φάτε κι ελάτε!

Υπάρχει και ο αντίλογος, αφού μέσα από την ΚΕΔ, διαρρέουν οτι ο κορυφαίος ήθελε να ταξιδέψει στην Αθήνα αυθημερόν και όχι από την προηγούμενη, ως είθισται για το παιχνίδι στο Φάληρο. Αυτά είναι καινούργια κόλπα (ζόρικα), που δεν τα κάνουν ούτε στις Ινδίες! Aπό πότε αποφασίζουν οι διαιτητές πότε θα ταξιδέψουν; Παρεμπιπτόντως, στη Ρόδο έχουν απεργία οι λιμενεργάτες και δεν φεύγουν τα καράβια;

Στα υπόλοιπα (σημερινά) νέα, ξεκινάει το πρωτάθλημα.  Καλή αγωνιστική σεζόν, με καλές διαιτησίες, λιγότερα λάθη και καχυποψία. Και με το VAR υπομονή. Τώρα το μαθαίνουμε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram