×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΟΚ: Τζάμπολ με προσευχές


Νίκος Μπουρλάκης

ΕΟΚ: Τζάμπολ με προσευχές


Με εκπτώσεις σε θέματα υγείας και χωρίς να είναι υποχρεωτικό αλλά να… προτείνεται το τεστ COVID-19 αρχίζουν τα Εθνικά Πρωταθλήματα μπάσκετ. Με ευχές και προσευχές να μη συμβεί κάτι κακό.

Το Sportime ήταν το πρώτο και το μόνο Μέσο που είχε θίξει με αναλυτικά στοιχεία την κατάσταση που επικρατεί στις Εθνικές Κατηγορίες μπάσκετ. Και είχαμε αναλύσει ενδελεχώς την κατάσταση στις ομάδες, προβάλλοντας καίρια και εύστοχα ερωτήματα, σχετικά με τη βιωσιμότητα των πρωταθλημάτων.

Κι επίσης είχαμε τονίσει ότι τα πρωταθλήματα ήταν στον… αέρα. Και ο μόνος τρόπος για ν’ αρχίσουν θα ήταν να γίνουν εκπτώσεις σε θέματα υγείας.

Από τη στιγμή που ΕΠΙΣΗΜΑ δόθηκε οδηγία περί υποχρεωτικών τεστ σε επαγγελματικές ομάδες ενώ απλώς «προτείνεται» σε εκείνες των Εθνικών Κατηγοριών, τότε σίγουρα μπορούμε να αρχίσουμε. Και στην ώρα μας μάλιστα… Αυτό είναι το θέμα όμως; Ή το ότι θα πρέπει να κάνουμε τζάμπολ με προσευχές και σταυροκοπήματα;

Από τη στιγμή που το τεστ για COVID-19 δεν είναι υποχρεωτικό, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι θα πρέπει ο… Θεός να βάλει το χέρι Του ώστε να μη συμβεί κάτι κακό. Να κάνουμε προσευχές, ευχέλαια, να χτυπάμε ξύλο, τα πάντα ώστε να μην παρουσιαστεί κρούσμα. Διότι τότε, κανείς δεν ξέρει ούτε τι θα γίνει ούτε που θα καταλήξει.

Επίσης ας βάλουμε στην κουβέντα και το ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουν ομάδες της Basket League με της Α2 στην εξέλιξη του Κυπέλλου. Ομάδες με υποχρεωτικό τεστ για COVID-19 απέναντι σε ομάδες που πιθανότατα (αφού τους επιτρέπεται) να μην έχουν κάνει… Πρόσφατα, για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και το φιλικό του Ηρακλή με την Γέφυρα.

Με την ελπίδα να μην γίνουν υγειονομικές βόμβες τα γήπεδα μπάσκετ, καλωσορίζουμε τα Εθνικά Πρωταθλήματα.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ