×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Final-8 BCL: Να δείξουμε ότι ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ


Νίκος Μπουρλάκης

Final-8 BCL: Να δείξουμε ότι ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ


Προσωπικά, έχω ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα εδώ και πολλές μέρες. Επέμενα από την πρώτη στιγμή ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ με κανένα τρόπο να χαθεί η διοργάνωση του BCL από την Ελλάδα. Θα ήταν λάθος, φιάσκο, κοροϊδία… Κρίμα κι άδικο.

Το BCL λοιπόν του 2020 θα κριθεί στο ΟΑΚΑ. Φυσικά δε λύνονται τα προβλήματά μας και δεν είναι ότι ζω σε άλλη χώρα ή πλανήτη. Είναι η φιλοσοφία ζωής μου. Ότι όταν παρουσιάζεται μπροστά σου μια δυσκολία θα πρέπει να προχωράς, έστω και με περιορισμούς. Η καθημερινότητά σου, ακόμα και με κάποιες παρεμβάσεις, θα πρέπει να υφίσταται.

Θεωρώ ότι η καταλυτική παρέμβαση του πρωθυπουργού στο θέμα της διεξαγωγής του Final-8 στο ΟΑΚΑ είναι πολύ σημαντική. Πιθανότατα να είναι και ο οδηγός για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε.

Φυσικά και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να είμαστε όπως πριν. Φυσικά και θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. Φυσικά και τα μέτρα θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ κι εμείς ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τα ακολουθούμε, όχι φοβούμενοι την ποινή. Αλλά σεβόμενοι την υγεία, τη δική μας και των συνανθρώπων μας. Να είμαστε λογικοί και όχι παράλογοι.

Όμως είναι ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι η ζωή συνεχίζεται. Ακόμα και με εμπόδια. Ότι είμαστε «ΖΩΝΤΑΝΟΙ» και δε θα νικηθούμε. Ότι ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψή μου. Με σχέδιο, με πειθαρχία, με υπευθυνότητα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να καταφέρουμε τα πάντα. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης κι όχι ζώντας στον δικό μας… χαρούμενο πλανήτη.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Αλλά ταυτόχρονα, όπου κι όπως μπορούμε να περνάμε το μήνυμα ότι δεν έχουμε λυγίσει. Ότι συνεχίζουμε.

Η γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ακόμα και στην εποχή της πανδημίας. Αλλά με μέτρο. Με πρόγραμμα. Με σχέδιο. Βεβαίως και πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα, αλλά για περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Με ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ στην τήρηση των μέτρων.

Κι αν θέλετε… χωρίς οίκτο σε όποιον δεν τα τηρεί.

Πρέπει να λειτουργήσουμε.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα