Για ποιο λόγο κάνει θόρυβο ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια και δεν χρειάζονται πυροτεχνήματα που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα

Παναθηναϊκός: Μέσα σε ένα 24ωρο η υπόθεση του Έρικ Πασκάλ έσβησε για τον Παναθηναϊκό τόσο απότομα όσο άναψε.

Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ένας παίκτης στην ηλικία του Πασκάλ και ειδικά μετά τις πολύ καλές χρονιές που έκανε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα καταφέρετε να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ όπως και έγινε.

Έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα μου ότι η προσπάθεια που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός είναι αξιοσημείωτη. Προσωπικά βλέπω περισσότερα θετικά παρά αρνητικά στοιχεία και τόλμησα να το γράψω.

Αρκεί, όπως επίσης έχω γράψει αρκετές φορές, να στηρίξει επιτέλους μία προσπάθεια, να δώσει χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά που έχει μαζέψει και είναι υπέρ ταλαντούχα, να δείξει στον κόσμο ότι υπάρχει ένα συγκροτημένο πλάνο που θα εξασφαλίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Μπορώ να πω ότι ο κόσμος θα στηρίξει το πλάνο από τη στιγμή που θα πειστεί ότι υπάρχει. Διότι την τελευταία 10ετία τα πλάνα που παρουσιάστηκαν από τον Παναθηναϊκό δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με την πίστη του κόσμου αλλά με εκείνη της ίδιας της διοίκησης.

Η ίδια η ΚΑΕ ήταν εκείνη που δεν στήριξε κανένα απολύτως πλάνο.

Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά φέτος. Και για αυτό θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη από πυροτεχνήματα αλλά από ταπεινότητα και σίγουρα βήματα.

Παρουσιάστηκε λοιπόν η περίπτωση του Πασκάλ. Πολύ καλή περίπτωση αλίμονο. Και πολύ δύσκολη επίσης κάτι που γνωρίζαμε όλοι. Πολύ περισσότερο από εμάς ο Παναθηναϊκός.

Ποιος ο λόγος να στηθεί ολόκληρο επικοινωνιακό πανηγύρι γύρω από το όνομα του παίκτη, όταν εκ των πραγμάτων γνωρίζεις ότι δεν έχεις το πάνω χέρι σε μία υπόθεση;

Οι καλές συμφωνίες δεν είναι αυτές που προαναγγέλλονται αλλά εκείνες που ανακοινώνονται. Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε την εντελώς αντίθετη διαδρομή και με αυτά τα επικοινωνιακά ολισθήματα τολμώ να πω ότι ακυρώνει την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται μέχρι τώρα.

Δεν έχει ανάγκη από κορδέλες ο Παναθηναϊκός, αλλά από λογική και ρεαλισμό. Αν πραγματικά ερχόταν η μέρα που θα ανακοίνωνε τον Πασκάλ τότε θα είχε πετύχει το απόλυτο.

Δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να κάνει σήριαλ και να δημιουργήσει αναταραχή και προσδοκίες για κάτι που δεν κράτησε ούτε ένα εικοσιτετράωρο.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν έβδομο ξένο. Θα τον βρει και θα τον φέρει και πιθανότατα να είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης.

Ο οποίος όμως αμέσως θα μπει σε σύγκριση με τον Έρικ Πασκάλ το κράτησε λιγότερο από 24ωρο.

Το αυτογκόλ έχει ήδη μπει. Χωρίς λόγο κι αιτία, πραγματικά.

Aθλητικές ειδήσεις

Ο Χουάνκαρ έχει θέμα – Ο Γκάνεα έτοιμος να του «φάει» τη θέση!

Ο Παναθηναϊκός άργησε, τι να λέμε – Πλέον είναι αργά για Σλάβια Πράγας

Ο Άρης Σοϊλέδης μπαίνει στο Survivor All-Star;