×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιαννακόπουλος – Αγγελόπουλοι: Η ώρα των αποδείξεων


    Νίκος Μπουρλάκης

Γιαννακόπουλος – Αγγελόπουλοι: Η ώρα των αποδείξεων


Δεν έγινε κάτι που δεν περιμέναμε. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε τους  διαιτητές της Ευρωλίγκας να προχωρούν σε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας απέρριπταν τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ζητούν αποδείξεις περί της ακρίβειας των κατηγοριών προειδοποιώντας για νομικές ενέργειες.

Δεν περιμέναμε, για παράδειγμα, από τους διαιτητές να κάνουν κάτι διαφορετικό. Όπως επίσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι κατήγγειλε επίσημα στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας, τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Παρασκευής (9/11).

Που συγκλίνουν όλα αυτά; Στο ότι όλοι (δεν ζητούν αλλά) ΑΠΑΙΤΟΥΝ αποδείξεις. Όχι εξηγήσεις, αλλά ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Κάτι απόλυτα λογικό από την στιγμή κατά την οποία υπάρχουν τόσο βαριές κατηγορίες σε βάρος όχι μόνο διαιτητών (είτε πρόκειται για στοιχηματισμό σε αγώνες που διευθύνουν είτε για…δωροδοκία πολύ περισσότερο) αλλά και ενός συνεταίρου (ότι δωροδοκεί διαιτητές). Μην ξεχνάτε ότι η Ευρωλίγκα είναι συνεταιρισμός, όλοι είναι μέτοχοι κι αυτοί την στιγμή έχουμε έναν μέτοχο να κατηγορεί έναν άλλον.

Οι διαιτητές έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν για να προστατέψουν τους συναδέλφους τους από φήμες και κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε για να προστατέψει την εταιρεία, την ομάδα, την προσωπικότητα των ιδιοκτητών. Πλέον η μπάλα πέρασε στο άλλο γήπεδο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει στοιχεία και να τα παρουσιάσει. Αν το κάνει ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.

Αν δεν τα έχει τότε είναι προφανές ότι θα μιλάμε για απρόβλεπτες συνέπειες. Θεωρώ πως όταν ένας ιδιοκτήτης ΚΑΕ κατηγορεί έτσι ανοιχτά (μπορεί να μην βγήκε επίσημη δήλωση και σ’ αυτό ήταν προσεκτικοί οι «πράσινοι» αλλά υπήρξε επίσημη διαρροή μέσα από τον σύλλογο που αποδεικνύεται πολύ εύκολα) τότε είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να «πολεμήσει» ή αλλιώς να υποστεί τις συνέπειες. Οπότε προσωπικά, περιμένω με ενδιαφέρον και τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Εχω ξαναγράψει ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πάει την υπόθεση ως το τέλος. Όπως ακριβώς έκαναν οι διαιτητές αλλά και η ΚΑΕ Ολυμπιακός και προφανώς θα κάνει και η Ευρωλίγκα.

Πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με ύβρεις, Instagram και τα υπόλοιπα αλλά με ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ. Σαφώς πιο σοβαρή υπόθεση και ξεκάθαρα πρέπει να διαλευκανθεί. Πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ μιλάμε για την ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. Και περιμένουμε.


Τελευταία Νέα