Στην ΕΟΚ γίνονται εκλογές, το μπάσκετ έχει ισχυρές προσωπικότητες και ο Νίκος Μπουρλάκης αναρωτιέται γιατί ενώ συμβαίνουν αυτά ο πρόεδρος, που σχεδόν ολοι τον κατακρίνουν, παίρνει πάντα πάνω από 90%!!!

Μετά την (άστοχη ομολογουμένως) δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τον Πάου Γκασολ, άρχισε ένας νέος κύκλος επιθέσεων από τα social media αλλά και τα σκέτα media σε βάρος του προέδρου της Ομοσπονδίας. Πάλι θυμηθήκαμε τις δεκαετίες που βρίσκεται εκεί, κάποιες αστοχίες του κατά το παρελθόν και πολλά άλλα. Σεβαστά και πραγματικά ως γεγονότα. Άρα αναμφισβήτητα.

Επιτρέψτε μου να καταθέσω την προσωπική μου άποψη: ΝΑΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ. Οργανωθείτε, φτιάξτε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο και κατεβείτε στις επόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας για να αναλάβετε.

Κι αυτό το λέω ως παρότρυνση προς τις μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει το μπάσκετ. Δεν θα πω ονόματα, τα ξέρουν όλοι, είτε από την παλαιότερη εποχή (τα 80ς και τα 90ς) είτε από την σύγχρονη (που μεσουράνησαν στις αρχές του 21ου αιώνα).

Θεωρώ τον Βασιλακόπουλο ιδιαίτερα ευφυή άνθρωπο ώστε να καταλάβει αν δει απέναντί του ένα ψηφοδέλτιο από (τυχαία τα ονόματα) Γκάλη, Γιαννάκη, Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Χατζηβρέττα, Παταβούκα, Κακιούζη, Φασούλα, Φώτση, Σιγάλα και άλλους να κάνει στην άκρη προκειμένου να αναλάβουν την επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας και του Ελληνικού μπάσκετ.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής: ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται μια τέτοια κίνηση; ΓΙΑΤΙ δεν φτιάχνεται αυτό το περιβόητο ψηφοδέλτιο; ΓΙΑΤΙ όταν γίνεται μια τέτοια κουβέντα αρχίζουν διάφορες ιστορίες περί σφραγιδών, μηχανισμών κτλ.;

ΟΡΙΣΤΕ, έχουν μπροστά τους ένα διάστημα ικανό προκειμένου να κάνουν τις επαφές τους με τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ αλλά και να φτιάξουν τον μηχανισμό τους. Αν παρουσιαστεί μια κίνηση όπως η παραπάνω, ειλικρινά, ΠΟΙΟΙ δεν θα τους ακολουθήσουν;

Ποιός απ’ όλους όμως τους προαναφερόμενους έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της Ομοσπονδίας; Κανένας… Απλώς χρησιμοποιούνται επειδή έχουν αξία, φήμη και ικανότητες σαφώς απ’ όποιους θέλουν να ξιφουλκήσουν σε βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Εχουν πει οι άνθρωποι ότι θέλουν να αναλάβουν; ΟΧΙ

Εχει πάει κάποιος κι έχει ζητήσει από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αναλάβει; ΟΧΙ

Οπότε υπό αυτή την κατάσταση μια χαρά βολεύει ο ρόλος του “φαντάσματος” Βασιλακόπουλου, αλλά επι της ουσίας δεν υπάρχει καμία κίνηση εναντίον του προκειμένου να “πέσει”.

Επαναλαμβάνω: Ας πούμε ότι προσωπικά είμαι ΥΠΕΡ της αλλαγής ηγεσίας στην ΕΟΚ. Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς από εσάς.

Πιστεύω οτι το ίδιο συμβαίνει και με εκπροσώπους σωματείων, που ψηφίζουν.

Βρείτε μου λοιπόν μια πειστική απάντηση που ΔΕΝ υπάρχει αντίπαλο ψηφοδέλτιο και που παίρνει ο νυν πρόεδρος ποσοστό πάνω από 90%…

Δεκτές όλες οι απαντήσεις, ακόμα και αυτές που περιλαμβάνουν συνωμοσία.