Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έχει πολλή δουλειά


Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεσπάσει φέτος ένας πρωτοφανής εκνευρισμός και χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Και προφανώς στην επόμενη τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ να έχουν πολλά θέματα να λύσουν οι παράγοντες.

Διότι ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να προστατεύει το προϊόν του. Άλλωστε δεν είναι ένα… κτίριο, ένας άψυχος Σύνδεσμος. Αποτελείται από μέλη τα οποία διοικούν τις ομάδες. Και θα πρέπει κάποια στιγμή να συμφωνήσουν σε κανόνες που θα τηρούνται.

Αναρωτιέμαι πολλές φορές το λόγο για τον οποίο δεν προχωρούν, σε κοινή συνεννόηση, σε κάποιες κινήσεις που τουλάχιστον θα βελτιώσουν την εικόνα. Και θα τους δώσουν μια άνεση προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι και στην ουσία. Αρκεί να το θέλουν.

Έχουμε δει πολλά φέτος. Πέρα φυσικά από την απαράδεκτη μεταχείριση που έχει το πρωτάθλημα από την ΕΡΤ η οποία με ένα μαγικό τρόπο βάζει τρία ή τέσσερα ματς την ίδια ώρα. Κι επιμένει, ενώ έχουμε φτάσει στο δεύτερο γύρο να μην έχει ειδική εκπομπή για το μπάσκετ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά όταν η ΕΡΤ έχει πληρώσει ένα κάρο λεφτά για το πρωτάθλημα…

Κατά την ταπεινή μου άποψη το θέμα της ΕΡΤ είναι πολύ σοβαρό. Αλλά όταν η Λίγκα, εδώ και πολλά χρόνια, πάει επαιτώντας να εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη, αυτά γίνονται. Και πάλι όμως οφείλεις να διασφαλίσεις κάποια πράγματα. Έχω μάθει ότι από τον ΕΣΑΚΕ προσπάθησαν κι έκαναν μια επαφή, αλλά τα πράγματα δεν αλλάζουν. Με ευθύνη της ΕΡΤ

Απ’ εκεί και πέρα ας συμφωνήσουν σε κάποιους κανόνες συμπεριφοράς. Υπάρχουν τοποθετήσεις δυσφημιστικές (όπως η πρόσφατη του Παπαθεοδώρου, ανεξάρτητα αν έγινε για αγώνα Κυπέλλου). Υπάρχει ρεκόρ ενστάσεων. Θα πρέπει να βρουν μια κοινή δράση για τη διαιτησία, που σίγουρα είναι κατώτερη των περιστάσεων. Και βέβαια, επειδή ούτε τυφλοί ούτε και κουφοί είμαστε, υπάρχουν γήπεδα που μπαίνει μέσα περισσότερος κόσμος από τον προβλεπόμενο. Η «εξυπνάδα» να πηγαίνουν στην ίδια πλευρά με τις κάμερες ώστε να μην έχουμε εικόνα, δεν ωφελεί. Διότι σε κάποιες γωνίες «πιάνει» η κάμερα ενώ έχουμε και ήχο.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news