Το ονειρεμένο ταξίδι που μοιάζει σαν παραμύθι, ασπρόμαυρο παραμύθι... συνεχίζεται

90 λεπτά ακόμη ΠΑΟΚΑΡΑ! Το ονειρεμένο ταξίδι που μοιάζει σαν παραμύθι, ασπρόμαυρο παραμύθι, συνεχίζεται.

Ο ΠΑΟΚ έκανε άλλη μία φορά φέτος περήφανους όλους τους Ελληνες, με την ισοπαλία στο Ντα Λουζ. Ηταν διαφορετικό ματς για αυτόν.

Μετά από πολλούς μήνες, ο Δικέφαλος αναγκάζεται να παίξει σε παθητικό ρόλο, να αμυνθεί, να παίξει σκληρά, να στηριχθεί στις μονομαχίες. Κι όμως τα κατάφερε και ίσως και να νικούσε μέσα στην Πορτογαλία αν δεν λύγιζε τον ανίκητο Πασχαλάκη ο Σέρβος διαιτητής, που μόνο αυτός είδε πέναλτι στη φάση με τον Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ είναι βγαλμένος από ατσάλι. Οσα πέρασε πέρσι, το πρωτάθλημα που του έκλεψαν, τον πείσμωσαν περισσότερο. Η ενότητα που επήλθε εκείνες τις ημέρες προς το τέλος τη σεζόν ήταν απίστευτη. Τα αποδυτήρια έγιναν μία γροθιά, η δουλειά σκληρή και καθημερινή και η παρέα αυτή που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια παίζει μαζί προσϕφέρει χαμόγελα σε όλο το φίλαθλο κοινό. Και δεν είναι μόνο το δέσιμο, το πάθος, η άριστη τακτική είναι και το ρόστερ που βρίσκει πάντα τις λύσεις να… κερδίζει.

Αυτή τη φορά ήταν ο Ουάρντα που ”στον αγώνα της ζωής του” όπως έγραψε προχθές του sportime ήταν εκεί και κατάφερε με το γκολ του, να φέρει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο κοντά στους ομίλους. Εμειναν 90 λεπτά.

Ο Δικέφαλος είχε έρθει ισόπαλος 1-1 σαν χθες πριν λίγα χρόνια ξανά στα πλέι οφ απέναντι στη Σάλκε. Είχε και τότε μόνο 90 λεπτά για τους ομίλους. Αυτή τη φορά όμως θα παίξει με τη βοήθεια του κόσμου του. Η Τούμπα θα είναι πιο καυτή από ποτέ ενώ και η ομάδα αυτή, είναι ανώτερη από εκείνη διότι είναι δεμένη από τον πρώτο στα γραφεία της Μικράς Ασίας μέχρι τον μικρότερο παίκτη στις ακαδημίες των ασπρόμαυρων.

Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί και το αξίζει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του.