Νίκος Τοσκίτσης: Εντελώς αδιάφορο το αποτέλεσμα του χθεσινού ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που κρατούν στην Τούμπα είναι η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν.

Νίκος Τοσκίτσης: Δεν είναι μόνο ότι οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά αλλά κυρίως ότι σε λίγες ημέρες θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου και είναι λογικό να θέλουν να κρύψουν πράγματα ενόψει αυτής της μεγάλης αναμέτρησης.

Σημαντικό λοιπόν είναι ποιος θα κερδίσει στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου. Το κίνητρο του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο. Έχοντας μείνει από πολύ νωρίς εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του κυπέλλου θα μετριάσει αυτή την αποτυχία.

Το σημαντικότερο είναι ότι από τους ασπρόμαυρους, λείπουν τα τρόπαια, λείπουν τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα και δεν πρέπει να αφήνουν καμία ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη. Κάθε τίτλος, κάθε κύπελλο, κάθε τρόπαιο, βαραίνει τη φανέλα, μεγαλώνει μία ομάδα και κρατάει ψηλά τις προσδοκίες τους στόχους και το πρεστίζ ενός συλλόγου.

Έτσι λοιπόν ο τελικός είναι αυτός που πρέπει μόνο να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος επικεντρώνεται μόνο σε αυτό τον αγώνα και όχι στο τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια ή τι συνέβη σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις της σεζόν, που πλέον βρίσκεται προς το τέλος της.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα πρέπει να προχωρήσει πιο γρήγορα τις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων που λήγουν.

Όσο καθυστερεί να το κάνει, τόσο πίσω πηγαίνει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Στη Θεσσαλονίκη θέλουν να φτιάξουν ξανά την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο όπως το 2019 και πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν πιο γρήγορα και πιο επαγγελματικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)