×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει από τα αποδυτήρια…


    Νίκος Τοσκίτσης

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει από τα αποδυτήρια…


Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο περσινός ΠΑΟΚ. Αυτό, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το κατανοήσει την Κυριακή που έρχεται. Θα πειστούν και οι τελευταίοι… άπιστοι.

Αγωνιστικά η κατάσταση της ομάδας που πέρσι περίμενε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό για να εξασφαλίσει τον τίτλο, σε έναν αγώνα που τελικά δεν έγινε ποτέ, μπορεί και να ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ΄ ότι η φετινή, μπορεί και όχι.

Ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι αλλού και αφορά τη διοίκηση, δηλαδή το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Εκεί ο ΠΑΟΚ έχει δείξει με πολλούς τρόπους πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ και δεν έχει αφήσει ως τώρα την ομάδα απροστάτευτη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να παίξει την Κυριακή, δεν μπορεί να το αποφύγει αυτήν την φορά. Και αν παίξει, μπορεί και να κερδίσει. Δεν είναι απίθανο, αφού είναι πιο καλός από πέρσι και το ματς θα είναι ντέρμπι.

Ομως, μπορεί και να χάσει (είναι το πιο πιθανό) και ακόμα και αν δεν χάσει, μπορεί να μην κερδίσει. Και στις δύο περιπτώσεις όλα θα έχουν τελειώσει για αυτόν. Αντίθετα για τον ΠΑΟΚ θα υπάρχει αύριο και μετά από αυτό το ματς.

Πάντως η ομάδα του Πειραιά αυτήν την φορά θα πρέπει να παίξει, να βγει από τα αποδυτήρια. Τίποτα άλλο δεν θα γίνει, καμιά τιμωρία δεν θα έρθει, κανένας δεν μπορεί να κλέψει πλέον τον ΠΑΟΚ.

Ενας ΠΑΟΚ που είναι πιο έτοιμος από ποτέ εντός και εκτός γηπέδου. Τόσο έτοιμος που ακόμη και αν ηττηθεί την Κυριακή (διότι σε έναν αγώνα υπάρχουν και τρία αποτελέσματα), πάλι αυτός θα κατακτήσει τον τίτλο.

Το έχουμε πει ξανά πως η εικόνα στο γήπεδο, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα γραφεία και μετά και και τι περσινό πάθημα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας… έμαθαν και περιμένουν αυτό το παιχνίδι για να αποδείξουν και στον ίδιο τους τον εαυτό, πως έχουν αλλάξει επίπεδο.

Την Κυριακή θα μπει η σφραγίδα της καλής δουλειάς τους.