×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πιο άξιος πρωταθλητής!


    Νίκος Τοσκίτσης

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πιο άξιος πρωταθλητής!


Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη ματς δεν μπήκε καλά χθες στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Λάρισα αλλά και πάλι κατάφερε να νικήσει βγάζοντας το μέταλλο που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο και είναι φαβορί να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο που αν συμβεί θα είναι η πιο καθαρή κατάκτηση πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Από πέρσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η καλύτερη ομάδας της χώρας απλά πέρσι δεν κατέκτησε το τίτλο, διότι το έχασε για εξαγωνιστικούς λόγους. Και πλέον από χθες και βλέποντας οι αντίπαλοι τον ΠΑΟΚ να ξεφεύγει και να έχει για τα καλά τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, ξεκίνησε η αποδόμηση του επιτεύγματος.

Ο Ολυμπιακός έβαλε όλο τον μηχανισμό του να μιλήσει για τον Τζήλο ενώ μόνο αν φορούσες ερυθρόλευκα γυαλιά μπορείς να δεις αδικία εις βάρος του στη Ξάνθη και η ΑΕΛ με τον Κούγια τρεις ανακοινώσεις εις βάρος της διαιτησίας του αγώνα της Τούμπας!

Ανακοινώσεις για έναν διαιτητή που το μόνο που έκανε λάθος ήταν να μη δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Μπαργκάν. Μάλιστα ο Φέστα, προπονητής της ΑΕΛ δεν είπε τίποτα για τη διαιτησία του αγώνα και όταν ρωτήθηκε για τις ανακοινώσεις φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν γνώριζε κάτι και για το μόνο που μίλησε ήταν το πέναλτι του ΠΑΟΚ και την αποβολή που ήταν σωστή αλλά όπως ήταν λογικό επηρέασε την ομάδα του. Τη στιγμή που παίκτες και προπονητής της ΑΕΛ δεν έβρισκαν τίποτα κακό στη διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, η ΑΕΛ έβγαζε ανακοίνωση.

Στον ΠΑΟΚ φυσικά το γνωρίζανε και το περιμένανε πως από τη στιγμή που θα ξεφύγει στη βαθμολογία θα προσπαθήσουν να μειώσουν την προσπάθεια και αν κατακτήσει τον τίτλο σίγουρα ο «πόλεμος» για τις εντυπώσεις θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Ωστόσο αν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πάρουντον τίτλο ότι ψέμα και να ειπωθεί ή να γραφτεί όσο ο Δικέφαλος μένει ενωμένος κανείς δεν μπορεί να του κλέψει (ξανά) αυτό που κερδίζει μέσα στο γήπεδο.


Τελευταία Νέα