×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι… Φορτούνηδες μας κάνουν και ντρεπόμαστε


    Νίκος Τοσκίτσης

Οι… Φορτούνηδες μας κάνουν και ντρεπόμαστε


Αν το έκανε όταν έπαιζε στη Γερμανία, το πρωί της άλλης μέρας θα είχε τιμωρηθεί με πολλές αγωνιστικές αλλά κυρίως θα είχε δεχτεί την έντονη κριτική από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ. Ίσως για αυτό να μην τα παίζει εκεί. Εκεί δεν χωράνε τέτοια…

Είναι ντροπή για τον Φορτούνη αυτό που έκανε και είπε προς τους φιλάθλους, μετά το γκολ που πέτυχε, αλλά πιο μεγάλη είναι η ντροπή αυτής της κοινωνίας που παρακολουθεί αδιάφορα τους αθλητές της, να προκαλούν, και να φέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά και ως διεθνής ακόμα περισσότερο, διότι αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά αλλά κυρίως πρέπει να προβληματιστούν όλοι για την παιδεία που δεν διαθέτουν πολλοί απο τους Έλληνες αθλητές μας. Πόσο άσχημη εικόνα στα μάτια των μικρών φιλάθλων αυτή; Ακόμα χειρότερο για τα παιδιά που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Πως να δικαιολογήσει ενας γονιός την άσχημη συμπεριφορά ενός παίκτης της ομάδας που αγαπάει το παιδί του; Και δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό το γεγονός αυτό διότι παλιότερα ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί απο παίκτες όλων των ομάδων και αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Το πιο σοβαρό θέμα είναι η αντίδραση όλων εμάς σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Διότι ακόμα περισσότερο ντροπή για την κοινωνία και τα ΜΜΕ είναι να υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία, αποδεικνύοντας οτι τις περισσότερες φορές είναι καθοδηγούμενη η κριτική.

Ο Φορτούνης θα πρέπει να τιμωρηθεί αλλά πρώτα απ’ όλα, θα έπρεπε να τον τιμωρήσει η ιδια η κοινωνία και τα ΜΜΕ, που είναι η φωνή του κόσμου και δυστυχως μέχρι τώρα στέκονται μόνο σε ένα γκολ που πέτυχε.

Τα παιδιά μας όμως, δεν τα μεγαλώνουμε με γκολ…