ΠΑΟΚ: Αργεί και πάλι με τις μεταγραφές


Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Αργεί και πάλι με τις μεταγραφές


Ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα και την απόκτηση του Μάικλ Κρμέντσικ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του αφού άλλαξε σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του ενώ απέκτησε και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΠΑΟΚ: Αμέσως ο Πάμπλο Γκαρσία, κατάφερε να πάρει κάποιες σημαντικές… ανάσες και έτσι να μπορέσει σιγά-σιγά να χτίζει χημεία στην ομάδα, κρατώντας κάποιες σταθερές.

Αποδείχτηκε με την προσθήκη των δύο αυτών παικτών, πόσο πολύ χρειαζόταν ο Δικέφαλος ενίσχυση και ο προπονητής του περισσότερες επιλογές. Ωστόσο η γρήγορη απόκτηση σέντερ φορ με την προσθήκη του Τσέχου, δεν είχε συνέχεια για τον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ σε άλλη μία μεταγραφική περίοδο δείχνει να παθαίνει… εμπλοκή και να καθυστερεί να φέρει παίκτες την στιγμή που η ομάδα παίζει σημαντικούς αγώνες. Ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει αποχωρήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φέρει τον αντικαταστάτη του.

Επίσης η πολυπόθητη απόκτηση χαφ που τόσο πολύ ανάγκη έχει η ομάδα από το καλοκαίρι, ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Σίγουρα οι ασπρόμαυροι βρίσκονται αρκετά πίσω από την πρώτη θέση και έτσι ακόμη και οι δύο αυτοί παίκτες που αναμένονται, μπορεί να μην μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση (την οποία δημιούργησαν οι κακοί χειρισμοί στο ρόστερ).

Από την άλλη, το ότι ομάδα δυσκολεύεται να κάνει τις μεταγραφές που θέλει, είναι ένα κακό σημάδι για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, που δείχνει ότι στον ΠΑΟΚ ενώ τα χρόνια περνάνε, κάποια πράγματα παραμένουν ίδια ανεξάρτητα από ποια πρόσωπα πρωταγωνιστούν κάθε φορά.

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras