×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Δώστε εισιτήρια στο λαό!


    Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Δώστε εισιτήρια στο λαό!


Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τρόπαιο στην έδρα του αντιπάλου. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα ο Δικέφαλος θα είχε τώρα περισσότερους τίτλου αλλά αυτό θέλανε χρόνια τώρα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Οι ασπρόμαυροι, θα διεκδικήσουν το πρώτο νταμπλ τη ιστορίας τος αγωνιζόμενοι με την ΑΕΚ που πέρσι τη νίκησαν στο τελικό μέσα στο σπίτι της και θα το επιδιώξουν ξανά. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν φαβορί αν το ματ διεξαγόταν σε ουδέτερο γήπεδο τώρα όμως οι πιθανότητες κατάκτησης είναι 50-50.

Έστω και έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε ότι μπορεί και στο τέλος πολύ πιθανόν να μπορέσει να στεφθεί ξανά Κυπελλούχος ωστόσο η απορία είναι εξωαγωνιστική. Αφορά φυσικά την απόφαση να μην δοθούν πολλά εισιτήρια στις δύο ομάδες.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ ως το πιο ασφαλές γήπεδο αλλά λόγω… ασφαλείας δεν θα πάρουν πολλά εισιτήρια οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Τελικά, λοιπόν, είναι ασφαλές ή όχι; Και σε ποιον να δώσουν πρώτα εισιτήρια οι δύο ΠΑΕ;

Ένας χαμός θα γίνει με αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους να μένουν έξω από έναν αγώνα που κανονικά θα έπρεπε να είναι γιορτή. Είναι ντροπή για όλους να μην μπορούν να διοργανώσουν έναν αγώνα με γεμάτο γήπεδο και να διεξαχθεί μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Καλύτερα να διεξαγόταν ο τελικός σε μία άλλη πόλη, λοιπόν, να μπορούσαν να χαρούν ένα τέτοιο ματς φίλαθλοι και παιδιά που δεν θα έχουν ποτέ ευκαιρία να το ζήσουν.

Όμως όχι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ΟΑΚΑ αλλά περιορίζουν τον αριθμό των εισιτηρίων. Μας λένε οι υπεύθυνοι δηλαδή, πως με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα δεν θα γίνουν επεισόδια αλλά με 12.000 εισιτήρια θα γίνουν. Τα λόγια είναι περιττά. Δώστε εισιτήρια στον λαό.


Τελευταία Νέα